• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Böyle bir takım kurmak için trilyonlar lazım ERKİN USMAN

Böyle bir takım kurmak için trilyonlar lazım

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.01.2012, 00:00
Altay Sosyal Dayanışma Derneği, güzel bir jest yaparak siyah-beyazlı kulübe büyük hizmetlerde bulunan Mustafa Necati, Dr. Hüseyin Hulki Cura, Jeo-Edwin Clark kardeşler ve Muhsin Ergazi'yi andı. Çok güzel bir toplantı oldu. Anma töreninde siyah-beyazlı takımın eski yıldızları buluştu. Şimdi bunları en formda zamanlarında bir araya getirmek isteseniz bütçeniz yeter mi diye düşündük. Soldan sağa: Akif Başaran, Mithat Mıhçı, Mahmut Evren, Feridun Öztürk, Gürcan Berk (Kaynana), Mustafa Kaplakaslan (Miço) ve Ali Rıza Şenol bir aradalar. Altay şu anda belki 2.Lig'de ama, camia olarak her zaman Süper Lig'de zirvede yaşayacak.

kentten

'Caz'a doymayanlar

Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF) bünyesinde caz severlere kaliteli müzik dinletmek, gençlere fırsat vermek ve eğitim amacıyla açılan Jazz Studio'da yine unutulmayacak bir gece daha yaşandı. "What's Up Jazz" Konserinde bir araya gelen müzikseverler Ezgi Bicili'nin güzel sesinden klasik caz ve popüler şarkıların caz yorumunu dinlediler.
* * *
Ezgi Bicili, Can Ercan, Osman Yaldız, Stevard Todd, Serkan Sun, Ahmad Hani Shukri ve Meriç Kocaaka'dan oluşan "What's Up" grubu, Soyer Jazz Studio'ya gelenlere önce klasik cazdan örnekler verdiler.
Konserin ikinci bölümünde vokalist Ezgi Bicili'nin güzel sesinden popüler caz şarkıları kulakların pasını silerken, orkestra elemanlarının gösterdikleri performans görülmeye değerdi. Her sanatçının şarkılar sırasında yaptıkları solo gösteriler, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.
Jazz Studio'ya gelenler konserin bitmesini istemediler, grubu ayakta alkışladılar.
Jazz Studio öncelikle caz müziğine gönül verenler, her yaştan caz ve blues müziği sevenler için bir platform oluşturuyor.

İzmir'de medikal turizm

Dr. Zeki Hozer, aynı zamanda Ege Sağlık Kuruluşları Derneği Başkan Yardımcısı. Dr. Hozer, EXPO 2020'nin teması olan sağlık konusuna değinirken, dernek ile İZKA'nın, İzmir'de halihazırda sağlık turizmi potansiyeli ile ilgili ortak bir proje yürüttüğünden bahsetti.
Anlattığına göre, 3 ay sonra tamamlanacak çalışma ile "İzmir Medikal Turizm Rehberi" ve "İzmir Medikal Turizm Web Portalı" hazırlanacak. Böylelikle, İzmir'de medikal turizmin geliştirilmesi için yapılacak faaliyetlerin planlanması ve 2012 yılı içinde yürütülmesi planlanan yurtdışı pazarlama faaliyetleri için bir veri tabanı ortaya konacak. Başkan Yardımcısı Dr. Zeki Hozer ve proje sorumlusu Dr. Tuğrul Şahbaz, EXPO 2020 İzmir'e giden yolculukta, kentin tüm kurumlarının ortak bir ilham, işbirliği ve şevk ile çalışmalarını yoğunlaştırmalarının önemini vurguladı.

küpe
Hayat, duygulananlar için bir trajedi, düşünenler için bir komedidir.
La Bruyere

günün fıkrası
İlginç bir oyun

Tel-Aviv'de oturan Jacob, New York'a göçmüş oğlu Samuel'i telefonla arar.
"Gününü mahvedeceğim için üzgünüm ama annenle ben boşanıyoruz, 45 yıllık eziyet yeter" der.
Oğlu, "Baba nasıl böyle bir şey söyleyebilirsin hem de tam yılbaşı öncesinde" diye karşılık verir.
Baba ise, "Artık birbirimize tahammül edemiyoruz, yetti bu hikaye, bana yardımcı ol Şikago'daki kız kardeşini ara ona da bu haberi ver" der ve telefonu hemen kapatır.
Ümitsiz çocuk kız kardeşini arar, kız da köpürür, "Nasıl bu yaşta boşanırlar. Ben bu işi hallederim" der.
Kız doğrudan babasını arar, "Boşanmıyorsunuz. Kardeşim ve ben gelene kadar hiçbir şey yapmıyorsunuz, anladınız mı hiçbir şey... Bizi bekleyin." der.
Jacob telefonu kapatır ve karısına döner:
"Harika Rebeka, ikisi de yılbaşını bizimle geçirecekler hem de uçak biletlerini kendileri ödeyerek geliyorlar."
"Rıza Evcim"den


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA