• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’de devrim lazım ERKİN USMAN

CHP'de devrim lazım

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.03.2012, 00:00
Barınak toplantıları devam ediyor. Gençlerin Suriye ilişkileri, eğitime getirilmek istenen sistem, cari açık, adalet erozyonu gibi birçok konuyu gündeme getirdikleri toplantıda, CHP'nin "Karanlıklar Prensi" Ahmet Kadıbeşegil "bir dakika tüm bunların çözümü için ne lazım" dedi ve devam etti;
"CHP ilçe kongrelerinin, geleceğin Türkiye'si için önemini çok iyi değerlendirmek gerek. Yapılacak kongrelerde sadece ilçe başkanı ve yöneticileri seçilmiyecek, seçilecek kişiler Türkiye'nin içersinde bulunduğu iç ve dış tehlikelere karşı tavırlarını, öngörülerini ortaya koymak zorunda olacaktır. Onun için ahbap çavuş ilişkileri, delege hesaplarıyla oluşturulacak yönetimlerin ne bulundukları yörelere ne de Türkiye'ye bir katkı sağlamayacakları açıktır.
CHP'nin iktidar alternatifi olabilmesi için tüm ülkede olduğu gibi İzmir'de de bu geçerli bir olgudur. Atama yöntemleriyle, işlevsiz bırakılan bir örgütün bugüne kadarki başarı noktası ortadadır. Bunun için ileriye dönük bir takım hesapları bırakmak gerekiyor. Bunların başında da milletvekilleri ve belediye başkanları geliyor. Beni "destekleyecek" örgüt yapısını bir tarafa bırakarak, demokrat, özgürlükçü, Atatürk ilkelerinin "çöplüğe" atılmadığı bir Türkiye için, kulislerin karanlığında değil, kamuoyu önünde, bunu sağlayacak bir yapılanmanın yanında olduklarını açıklamalıdırlar. Yoksa çocukları, torunları, öldükten sonra bile yakalarını bırakmayacaklardır.
Kısacası CHP ilçe kongreleri partinin ve Türkiye'nin geleceğini belirliyecektir. Devrim budur."

hayattan
Tuğba yalnız değilsin...

Gaziantep Belediye deplasmanı dönüşünde kaza geçiren ve o günden beri yataktan kalkamayan Karşıyakalı bayan taraftarımız Tuğba Tunç için sosyal medyanın etkin gruplarından KSK Hareketi'nde yardım kampanyası başlatıldı.
"Tuğba yalnız değilsin"sloganı ile başlatılan kampanyada amaç yeşil kırmızılı taraftarların maddi ve manevi olarak Tuğba'nın yanında olduğunu göstererek Karşıyaka birliği ve dayanışmasını bir kez daha sergilemek. Maddi destekte bulunmak isteyen Karşıyakalılar için hesap numaraları;
TUĞBA TUNÇ
Garanti Bankası
Müşteri No: 3301680
Hesap Numarası : 6682659
İBAN NO: TR 24 0006 2000 8650 0006 682659

laflama
* Yola çıktım arıyorum, kaybettim ülen cüzdanımı !
* Eeee isteyen zenciyse eğer,"İsteyenin bir yüzü kara..." nasıl dersin ?
* Türkülerimizi güncellemek gerek,yarim facebook'u mesken mi tuttun ?
* Kızımız "Budist" oldu, bu da geçer, bu da geçer yahu !...
* Bazılarının "vergi matrahları" pek "matah" bir şey değil !
* Yaşamak tek ver hür, ve bazen bir "orman kanunu" gibi kalleşçesine.
* Benim merakım başka, uzayda hayal kurma var mıdır ?
* Hani evlenenlere " Bir yastıkta kocayın" derler ya, aynı yastığı bir ömür boyu kullanan evli çift var mıdır sahi !
İbrahim Ormancı'dan

küpe
Ömrümüzün sonuna kadar hep aldanacağız.
Emile Zola

günün fıkrası
Tedbir meselesi

"İnsanlarla balıklar aynı tabiata sahiptirler."
"Nereden biliyorsun?"
"Ağızlarını açmadıkları müddetçe hiçbirinin başı belaya girmez."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA