• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Eski başkan şimdi turizmci oldu ERKİN USMAN

Eski başkan şimdi turizmci oldu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.08.2012, 00:00
Denizli'nin sevilen eski Belediye Başkanı Ali Aygören turizmciliğe soyundu.
Başkanlık yaptığı dönemde kente kazandırdıkları, yaptığı hizmetlerle unutulmayan Ali Aygören şöyle diyor:
"Denizli turizm potansiyeli yüksek illerimizden birisidir. Kentimizde önemli antik kentler, doğal yaşamın ön planda tutulduğu yerleşim yerleri ve yaylalar turistlerin ilgisini çekmektedir. Sadece Pamukkale bile dünyaca tanınan, bilinen bir doğal turizm alanıdır. Gelecekte turizm atağına geçeceğine yürekten inanıyorum. Günümüzde olduğundan çok daha ileriye gidecektir. Bunu bildiğimden otelcilikle işe başlayıp kolları sıvadık. Denizli'de olmayanı gündeme getirip Konakk Residence'ı hayata geçirdik. Otelimiz apartman daireleri biçiminde hizmet vermektedir. Ev rahatlığında otel konforu gelen konuklarımızı fazlasıyla memnun etmektedir."
***
Otel 16 suit daireden oluşuyor. Modern stil ve konaklama anlayışı ile Konakk Residence Cafe tüm profesyonel beklentilere ve ihtiyaçlara cevap veriyor.
Otelin aynı özelliklere sahip ikizinin inşaatı sürdürülüyor. Ekim ayında faaliyete geçmesi düşünülen yeni bina şu anki yapıyla yan yana. Tüm dairelerde çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, davlumbaz bulunuyor. Ev yaşamında ne varsa aynısını hatta fazlasını bulmak mümkün.
Denizli Kınıklı Çamlık mevkiindeki otel Migros'un üstünde. Merkeze, alışveriş merkezlerine, ana yola çok yakın. Sadece kalmak için düşünülmemiş. Toplantı, özel günler için de uygun bir yer. İş ve özel toplantılar kolaylıkla yapılabiliyor. 40 kişilik toplantı salonuyla hizmet veriliyor.

Halıcılar, parti turunda!
İzmir Halıcılar ve Yer Döşemeciler Derneği (HALIMDER) yönetimi, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ı ziyaret etti.
HALIMDER Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Naci Ölçen, "İl Başkanlığı görevine seçilen Akay'ı tebrik etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. İzmir ekonomisi için kurumlararası diyaloğun sürekliliği önemli. Bizim için önemli olan kentin, dolayısıyla halı-laminant ve yer döşeme sektörünün ticaret hacminin geliştirilmesi. Bu düşünceler çerçevesinde her kesim ile işbirliği zeminleri arıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Engin'den de randevu talep ettik. Henüz bir dönüş olmadı. Yoğun kurultay süreci nedeniyle gecikmenin yaşandığını sanıyorum" dedi.
HALIMDER yöneticilerinin ziyaretinden memnun kaldığını belirten Ömer Cihat Akay ise, küçük işletmelerin ve KOBİ'lerin ekonomin kılcal damarlarını oluşturduğunu ve AK Parti'nin ekonomik birimleri önemsediğini dile getirdi.

hayattan
Bravo Gökhan Başkan

Geçtiğimiz gün sevinerek şahit olduğum bir olayı size anlatmak istiyorum. Yeni Asır'ın hızlı muhabiri Kadir Kemaloğlu, Yeni Foça'da bir fosseptik çukuru ile ilgili sorunu Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a aktararak çözümü konusunda yardım istemiş. Geçtiğimiz cumartesi günü sabah otururken Kadir'in telefonu çaldı ve arkadaşım, "Teşekkürler başkanım", "Çok mutlu oldum" gibi ifadeler kullanınca "Hayırdır" diye sormadan edemedim. Arayanın Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ olduğunu ve sorunun giderildiğini belirtti. Başkan Demirağ'ın bizzat kendisini arayarak vatandaşa bilgi verdiğini söyledi. Bir an duraladım ve hemen patlattım. "Bravo başkan." İşte belediye başkanlığı budur. Halkın başkanı olmak budur. Mütevazi davranarak vatandaşının hizmetinde olmak budur. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a bir kez daha teşekkür ediyor ve bu davranıştan ders alınmasını diliyorum.

küpe
Affetmek iyi, unutmak fevkaladedir.
Browing

fıkra
Kavga yeri

Karı koca sokakta kavga ediyorlardı. Bir yandan birbirlerine söylenerek yürürlerken sesleri o kadar yükselmişti ki, herkes onlara bakmaya başladı.
Adamcağız yalvardı:
"Rica ederim, hiç olmazsa sokakta kavga etmeyelim. Herkes bize bakıyor. Kepaze olacağız."
Kadın homurdandı:
"Hakkın var. Kavgamızı eve saklayalım."
Ve ardından ileve etti:
"Zaten burada kafana vuracak ne tabak, ne çanak ne de sürahi var."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA