• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
1912 Karşıyaka 9 yaşında ERKİN USMAN

1912 Karşıyaka 9 yaşında

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2013, 00:00
Karşıyaka'nın seçkin derneklerinden, 1912 Karşıyaka Derneği geçtiğimiz hafta "9. Kuruluş Yılı"nı Pamucak'taki Richmond Ephesus Resort Oteli'nde bir arada coşku içinde kutladı.
Savaş Özerdem'in başkanlığındaki Sosyal Dayanışma Kültür ve Sanat Komitesi ile yönetim kurulu tarafından düzenlenen etkinliğe tüm üyeler aileleri ile katılarak tam bir birlik ve beraberlik tablosu oluşturdular.
Gündüz, bir bölüm üyeler yorgunluklarını kapalı havuz, sauna ve spor salonlarında atarken, bir bölümü de futbol maçı yaparak ustalıklarını (!) gösterdiler.
Akşam, saat 19.12'de balo salonunda, Ziyanur Hasbay'ın anonsu ve Başkan Sait Gürsoy'un açış konuşmasından sonra yenildi, içildi ve müzik eşliğinde dans edildi.
Kurucu Başkan M. Ali Kasalı'nın konuşmasının ardından, üzerine dernek arması resmedilmiş "9. Yıl Pastası" dernek kurucu ve yöneticileri, Sait Gürsoy, Savaş Özerdem, Cihan Türsen, İbrahim Koç, Cenk Karace, Sabahattin Sakıpağa, Yalçın Temizocak, Ziyanur Hasbay, Muhittin Bilget, Turhan Gürsel Urhan, Cem Karagözlü tarafından kesildi.
Sabahattin Sakıpağa'nın harmandalısı, Yalçın Temizocak'ın sirtakisi ve diğer üyelerin pistteki gösterileri geceye damgasını vurdu.
Gecenin son bölümünde, Ekber Göçer yönetimindeki "1912 Bayanlar Korosu" seslendirdiği şarkılarla geceye ayrı bir renk kattı. Gecede tüm salon, birlikte söylenen "Yıl 1912 Savaş Günleri" marşı, Karşıyaka şarkıları ve Kaf Kaf sloganları ile inledi.
Ertesi gün, otelin hazırladığı mükemmel açık büfe sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinden sonra dernek üyeleri oteli terk ettiler.
Otel müdürü, aynı zamanda dernek üyesi olan Barbaros Karabulut ve otel yöneticileri tüm otelin imkanlarını dernek üyeleri için seferber ederek çok güzel bir ev sahipliği yaptılar.

siyasetten
Bayraklı'ya bir aday daha

Mehmet Toptaş, MHP Bayraklı adaylığı için 2009 yılından beri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Toptaş, Bayraklı'da bütün hesapları bozacağını ve seçimi mutlaka ekipleri ile kazanacağını iddia ediyor.
Mehmet Toptaş, "Ben 23 mahallenin tamamını kucaklıyorum" diyor ve ekliyor:
"Buradaki insanların dert ve sorunlarına bu bölgeyi iyi bilenler çözebilir. Diğer siyasi partilerde acımasızca parti içi mücadele varken, kendimi çok avantajlı görmekteyim.
Bayralıda sorun partilerde değil kesinlikle zihniyette. Artık CHP'li belediyelerin kötü yönetimi son bulmalı."
Toptaş, 2009 yerel seçimlerinde almış olduğu oyları katlayarak mutlaka Bayraklı'da herkesin başkanı olacağını söylüyor ve Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ile çok uyumlu bir çalışma yürüttüğünü, kadın ve gençler ile 23 Nisan'dan itibaren yerel seçim çalışmalarına saha çalışması ile yapacağını, girilmedik tek bir ev bırakılmayacağını belirtti.

küpe
Hiçbir miras, doğruluk kadar zengin değildir.
Shakespeare

günün fıkrası
Hay hay buyrun

Temsil sırasında aktör, rol gereği uşaklarına bağırdı: "Atımı getirin..."
Laubali bir seyirci, oturduğu yerden, "Eşek olmaz mı?" diye seslendi.
Aktör hiç istifini bozmadan eliyle sahneye gösterdi ve, "Hay, hay... Buyrun beyefendi" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA