• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KARSAD’da başkan yine Bülent Zeren ERKİN USMAN

KARSAD'da başkan yine Bülent Zeren

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.04.2013, 00:00
Karşıyaka Spor Adamları Derneği Genel Kurulu, Karşıyaka Yelken Kulübü salonunda yapıldı, başkanlığa yeniden Dr. Bülent Zeren getirildi. Toplantı, Karşıyaka camiasının önemli isimlerinin buluşmasını sağladı. KSK Divan Kurulu Başkanı Tahir Türetken başta olmak üzere genel kurula katılanlar şöyleydi: Sabahattin, Seracettin, Selahattin, Serhan, Tevfik Sakıpağa'lar, İbrahim ve Tayfun Yelkenbiçer, Arif Dökel, Hayri Özmeriç, Ateş Özerk, Ahmet Diker, Ekrem Güçsav, Sancar Maruflu, Savaş Özerdem, Mustafa Başman, Yalçın Temizocak, Seyhan Evlioğlu, Mehmet Yaya, Tevfik Çelti, Fethi Etik, Hasan Eryiğit, Tufan Atakişi, Yücel İzmirli, Prof. Dr. Çetin İşleğen, Erhan Özalp, Akif Başaran, Celal Ergin, Ömer Soysal, Gürkan Ertaç, Hakan Güray, Süleyman Alasya, Esen Özbek, Tufan Atakişi, Vehbi Moğol, Murat Özel, Can Zeren, Müjdat Bilgiç, Gamze Çelik, Mustafa Albere, Nazan Ay, Selin Taşçı, Mülayim Altınkalp, Rebii Ahmet Dördüncü, Zafer Derici, Cem Çınbarcı, Hasan Öztürk, Togan Toprak, Mete Yazıcı, Seleddin Yalınsu, Serkan İncekaş, Bahattin Gümrükçü, Numan Kaplangı, Jülide Kaplangı, Kaan Şıklar ve Hakan Şumnulu.
***
KARSAD Genel Kurulu'na katılanlar Mavişehir'deki spor salonuna yeşil-kırmızılı camianın yetiştirdiği büyük şampiyon güreşçi Muharrem Candaş'ın isminin verilmesi yolunda hem Karşıyaka Belediyesi'ne hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulunulmasına oybirliğiyle karar verdi. Ayrıca KSK'ye 70 yılını adayan eski başkan, yönetici, şimdiki Divan Başkanı Tahir Türetken'in isminin bir sokak veya parka verilmesi dileğinde birleşildi, bu konuda da Karşıyaka Başkanı Cevat Durak'ın ziyaret edilmesine karar verildi.
***
KARSAD üyeleri, Onursal Başkan Selçuk Yaşar'a büyük hizmetleri nedeniyle camianın ve belediyenin gerekli duyarlılığı gösterdiğini belirtirken, yeşil-kırmızılı camiaya maddi, manevi herşeylerini veren üç eski başkan Ali Ulvi Kiremitçiler, Erol Özışıkçılar ve Pertev Molay'ın da ortak büstlerinin bir parka konulması ve böylece yeşil-kırmızılı gençlerin bu sembol yöneticileri tanıması gerektiği görüşünde birleştiler. KARSAD'ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Dr. Bülent Zeren, Ahmet Diker, Nazan Ay, Mustafa Başman, Ekrem Güçsav, Hayri Özmeriç, Tevfik Çelti, Dr.Çetin İşleğen, Tufan Atakişi ve Mülayim Altınkalp. Başkan Dr. Zeren genel kurula yoğun ilgi gösteren üyelerin derneğe ve yönetime güvenlerini heyecanlı konuşmalarıyla ortaya koyduklarını belirterek, "Derneğin ilk gününden bu yana geçen dört yılda tüm çalışmalarımıza KSK'ın şanlı kuruluş ruhu güç ve yön vermiştir" dedi. Zeren, "KSK'nin kültürel altyapısı güçlü bir spor kenti, Kaf Kaf'ın da dünya markası olması için gelecek dönemde de aynı ruhla sonuna kadar çalışacak, yeni yüzyılda yeni ufuklara koşacağız" diye konuştu.

küpe
Yiğitlik intikam almakta değil, tahammül göstermektedir.
Shakespeare

laflama
* Alfabe artık 27 harf... O şimdi asker... R ise vicdani retçi!...
* Bana kıro diyen dilber! Ülkede kırodan başka ne var sahi!
* Kısmetinin açılması için azıcık senin de açılman gerek kız Kısmet!
* Ben bir lümpenim entel pazarında... Ne sen bunun farkındasın ne de aydın geçinen kırolar farkında!
* Her kafeden bir ses çıkıyor... Uyuyabilene aşk olsun!
* Tüfek icat oldu, magandalık başladı!...
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA