• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Latife öğretmenin jesti ERKİN USMAN

Latife öğretmenin jesti

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.05.2013, 00:00
İzmir'in Konak ilçesine bağlı Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde 18. İzmir TÜYAP Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler. Öğrencilerinin başında kitap fuarına gelen Latife Demirtaş, öğrencilerine bir sürpriz yaparak öğrencilerinin tümüne kitap armağan etti. Fuar alanının imza salonunda gerçekleşen etkinliğe öğrenciler, öğretmenler, bazı velilerin katıldığı gözlendi.
Öğrencilerine 200 kitap armağan eden Latife Demirtaş şunları söyledi: "Geçen yıl da kitap fuarına gelmiştik. Çoğu öğrencimiz hazırlıksızdı. Kitap alacak durumda değillerdi. Bu olay beni çok etkiledi. Bir yıl boyunca öğrencilerime kitap armağan etmek için para biriktirdim. O zaman yüzümüz asıktı, şimdi fuardan gülümseyerek ayrılıyoruz. Bundan dolayı duyduğum mutluluğu, iç huzuru anlatamam. Biricik öğrencilerimiz her şeyi fazlasıyla hak ediyorlar. Yazar ağabeyimiz Savaş Ünlü'ye de çok teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadı. Öğrencilerimizle hem söyleşti hem kitaplarını imzaladı. Fuarda bizlere önderlik ederek öğrencilerimizi yazarlarla da tanıştırdı."
Yazar Savaş Ünlü ise, şöyle konuşuyor:
"Latife öğretmenimi yürekten kutluyorum. Bizim imzamızdan sonra imza günü olan arkadaşlar varmış. Ayakta, öğrencilerimizin sırtında kitap imzalamak zorunda kaldım. Güzel bir gündü..."

küpe
Sanat da tıpkı hayat gibi, insan içine daldığı nispette genişliyor ve enginleşiyor.
Goethe

günün fıkrası

Bıkmış

Genç kadın telefonu açtı o gün için aldığı randevuyu iptal etmek istediğini söyledi.
Doktor sordu:
"Neden efendim, rahatsız mısınız yoksa?"
"Yooo değilim" dedi kadın ve ekledi:
"Yalnız bugün bir prodüktöre gidip bir rol istedim. Sonra terzime gittim. Daha sonra ev sahibi ile kira meselesini tartıştık. Kısacası doktor bey, bugün sabahtan beri soyunmaktan yoruldum."

laflama
* Ankara'dan abim gelmiş. Ama öte yandan manitam Adapazarı'ndan çıkagelmiş. Şansına küs abi!
* Kadınların erkeklere "odun" demesi büyük haksızlıktır. Erkekleri buluşmada ektiklerinden "ağaç" yapan kendileridir.
* Öyle bir çiklet reklamı yaptım. Herkes çok beğendi. Milletin ağzında sakız oldu!
İbrahim Ormancı'dan


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA