• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bostanlı, KSK’ye rakip değil ERKİN USMAN

Bostanlı, KSK'ye rakip değil

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.09.2013, 00:00
Bostanlıspor, uzun yıllardır gazeteci Avni Erboy'un çabalarıyla yürüyor. Pek çok branşta (Rugby dahil) Türkiye çapındaki etkinlikleriyle adını duyuruyor. Ama Bostanlıspor, bundan 10 gün kadar önce Karşıyaka'nın eski şube başkanları ve yönetimlerin ağır toplarını bir araya getirerek özerk basketbol şubesi kurdu, başkanlığa da Kaf-Kaf'ın eski tribün liderlerinden restoran işletmecisi Altar Toker getirildi. Yönetimde de yeşil-kırmızılı camianın önemli isimlerinden KSK'nin geçen dönem Basketbol Şubesi Başkanı, son kongrenin başkan adaylarından Mutlu Altuğ, yine basketbol şubesinde genel menajer iken görevden alınan Levent Türknas, Cihan Büyükoral yönetiminin Asbaşkanı Ali Erten, Kırkpınar ailesinin seçkin kişisi Osman Kırkpınar, Cengiz Bakır, Şekip İriboz, Mustafa Celep, Egemen Dinçer, Metin Yıldırım, Erkan Günendi, Süleyman Yakakaral, Serhan Ergüven, Atakan Aylan, Kaan Avcı, Hakan Güngör, Murat Özdil, Güçlü Aydoğdu ve Serkan Toktay var.

Kazan kaynıyor

Bostanlıspor'da dev basketbol yönetimi oluşup, Altar Toker ve üyeler ilk yemekte de aralarında 110 bin TL toplayınca Karşıyaka camiasında yakıştırmalar başladı.
Deniliyor ki, "Bostanlı üç yıl sonra Türkiye Basketbol Ligi'nde Karşıyaka'nın rakibi olacak. Yoksa bu önemli isimler yönetime girmezlerdi... Bunun üzerine Bostanlıspor yönetimi bir açıklamayla olayı aydınlatma gereği duydu.
Bildiri şöyle: "Bu oluşuma giderken seçtiğimiz hedef her zamanki gibi yine Karşıyakamıza hizmet etmek, semtimize, dinamiklerine ve atıl değerlerine sahip çıkmaktır. Oluşumumuzun temel amacı Bostanlıspor çatısı altında da "önce insan" sonra "başarılı sporcular" yetiştirerek, bu kazanımları gelecek dönemlerde Karşıyaka Spor Kulübü'nün de faydasına sunmaktır. Bu sezon, basketbol branşında Bölgesel Lig'de yer alan Bostanlıspor'u 2. Lig'e çıkartmak istiyoruz.

Pilot takım olacak
"Önümüzdeki dönemlerde, KSK altyapısından yetişen ve A takıma yükselen, ancak yeterli süre bulamadığı için "pişemeyen" ya da genç yaşı dolduğu halde A takım kadrosuna alınmayan sporcuların, deplasmanlı ligde oynayıp tecrübe kazanmalarını sağlamak istiyoruz. Ayrıca, KSK'ye geçmiş dönemlerde hizmet etmiş olan, ancak şu anda aktif görevi bulunmayan antrenör, menajer ve sporcu gibi profesyonel kadroları da imkanlar doğrultusunda Bostanlıspor çatısı altında bir araya getirerek bilgi, birikim ve becerilerinden faydalanırken semtimize hizmet etmelerine imkan sunmak, bir diğer hedefimizdir. Planlarımız arasında, Bostanlıspor'un önümüzdeki dönemde KSK'nin pilot takımı olması da mevcuttur.

Bütünleşecek

"Karşıyakamız Kaf Sin Kaf ile bütünleşmiştir. Karşıyakalıyım diyebilen herkes, aynı zamanda Kaf Sin Kaf'lıdır da. Semtimizde iki takım tutulmaz, tutanlar yadırganır, tek aşktır Kaf Sin Kaf! Kulübümüze hizmet adına üstümüze görev düştüğünde, her zaman tüm gücümüzle maddi ve manevi tüm imkanlarımızı seferber ederek, bayrağı daha yukarılara taşımak için canla başla çalışırız. Yönetimde olmasak da, kulübümüz adına bizlerden istenen her şeyi imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışırız. Çünkü biz Karşıyakalıyız..."

küpe
Hayat kısa, sanat uzun, fırsat kaçıcı, deney aldatıcı ve hüküm veriş güçtür.
Hippocrates

günün fıkrası
Tek bir kadeh

Ali arkadaşı Veli'ye rastlamıştı. Onun aşırı derecede şişmanlamasından dolayı hayretini belirtmesi üzerine Veli, kabahatin doktorda olduğunu söyledi ve ekledi:
"Muayeneye gittiğimde bana her yemekten sonra bir tek ama bir tek kadeh rakı içmeme müsaade etti."
"Seni şişmanlatan bir tek kadeh rakı demek?"
"Öyle ya! Bu yüzden günde on kere yemek zorunda kaldığımı bir göz önüne getirsene..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA