• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmir’de güç birliği Hakan Tartan’dan ERKİN USMAN

İzmir'de güç birliği Hakan Tartan'dan

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.10.2013, 00:00
Uzun yıllardır İzmir kulüplerinin bir olaya ortaklaşa destek vermeyişinden yakınırız. İzmir Güçbirliği bu konuda uzun yıllardır uğraş veriyor. Şimdi Başkan Tuğrul Yemişçi çeşitli etkinliklerle onları kolkola girmeye, birlikte hareket etmeye çağırıyor ve bu uğraşlarını da sürdürüyor. Ama Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan dün kulüp başkanlarını La Cigalle'de bir araya getirdi.
* * *
Toplantıya Yemişçi'nin yanı sıra Göztepe, Altay, Altınordu, Bucaspor, İzmirspor ve Menemen Belediyespor'un başkan ve yöneticileri katılırken Karşıyaka'dan kimsenin bulunmayışı dikkatleri çekti. Ben Fatih Diniz gibi bu tip işlere duyarlı ve kulübü her yerde temsil eder bir başkanın göreve gelişinden sonra Karşıyaka'nın toplumsal hareketlere katılacağını sanıyordum, durum değişmedi maalesef. O zaman Kaf-Kaf'ların ihtiyaç olduğu zaman "İzmir bizi desteklesin" dileğinde bulunmaları da davranışlarıyla örtüşmüyor.
* * *
Toplantının ilginç konukları İzmir kulüplerinin taraftar temsilcileri idi. Onları bir araya getirmek ve tribünlerde de güç birliğinin ateşini yak yönünden güzel bir davetti bu. Zaten Konak Belediye Futbol Takımı için taraftar temsilcilerinden destek istenirken "Herkes kendi takımını tutsun desteklesin ama perşembe günü Alsancak'da herkes Konak Belediyesporlu kızların başarısı için güç birliği yapsın" parolası da cuk oturdu. İzmir'deki kulüplerin başkanları, Konak Belediyespor-RTP Unia Raciborz maçında, takıma taraftarlarıyla destek olma sözü verdi. Öyleyse İzmirlilere düşen görev şu: Perşembe günü saat 19.00'da Alsancak Stadı'nda buluşalım ve ilk kez bir Türk bayan takımının (hem de İzmirli) tur atlaması için en büyük desteği verelim.

küpe
Deniz sakin olduğu zaman dümeni herkes tutar.
P. Syrus

geçmişten
İki üç şey

Memleket hikayeleri ile Türk öykücülüğünde yeni bir çığır açan Refik Halit Karay şöyle derdi:
"İki şey vardır ki, insanın başına dünyayı zından eder. Ayakkabının darı, kaynananın dili..."
Üç şey vardır ki, çekilmezdir:
"Kaynananın nazı, hanımın sazı, susuz memleketin yazı..."

laflama
* Şimdi artık herkes bozuldu. Yiğidim aslanım çamura yatıyor yaaaa!
* Seni anan benim için doğurmuş. Ama sen beni bir doyuramıyorsun be kadın!
* Boşvere boşvere karambole geldik. Her yüze gülenden sille yedik!
* Erkekler karılarınız "Hani beni kraliçeler gibi yaşatacaktın?" diye çıkışırsa yanıtını yapıştırın: "Seni kraliçeler gibi yaşatabilmem için bana senin de bana kral muamelesi yapman gerek... Devrik kral muamelesi değil."
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA