• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP Ödemiş’te deprem ERKİN USMAN

CHP Ödemiş'te deprem

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.03.2014, 00:00
Uğur Bayrakçı, 1992-2007 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri'nde astsubay olarak görev yaptı ve istifa etti. Türkiye'nin çeşitli illerinde ve yurtdışında Bosna, Kosova, Azerbaycan, Afganistan gibi ülkelerde görev yaptı.
2009 yılında CHP üyesi oldu. Partide yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 yerel seçimleri için CHP Ödemiş Belediye Başkan aday adayı oldu. Anketler ve temayül yoklamasında açık farkla önde çıkmasına rağmen aday gösterilmedi.
Bütün bu gelişmelerin ışığında Uğur Bayrakçı meydana çıktı ve CHP Ödemiş örgütünü deprem gibi sarsan iddialarını bir bir sıraladı.
* * *
Ve işte o iddialar...
"7 Mart 2014 tarihinde CHP İl Başkanı Ali Engin'in F tipi cemaat için 'Aklı olan hizmet hareketini takdir eder' demesi ve cemaate hükümet tarafından uydurma delillerle kumpas kurulabileceğini söylemesi en hafif tabirle cemaat avukatlığına soyunması ve Türkiye'nin artık bir hukuk devleti olmadığını söylemesi tam bir talihsizliktir.
Gidişat son derece tehlikelidir. Yıllardır devletin içinde yapılanan her konuda (yargı, emniyet, milli eğitim, ÖSYM, MİT gibi kritik konularda) söz sahibi olmak isteyen cemaatin karşılıksız yardım etmeyeceği 30 yıldır süren kadrolaşmalarının ve devleti ele geçirme yönetme kendilerini kamufle etme hallerinin ne yaptığını bilmeyen bir CHP ile zirveye taşınacağı ve bu desteğin çok acı diyetlerinin olacağı gün gibi açıktır.
CHP üst yönetimi gaflet, delalet ve hatta ihanet içindedir."
* * *
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'in 2009'da seçildikten sonra, ilçe başkanı M. Emin Öztürk ve yönetimiyle daha sonraki ilçe Başkanı Mehmet Eriş dahil herkesle ters düştüğünü vurgulayan Bayrakçı soruyor:
"Sayın Başkan tek doğru sen misin?
Unutma şu an yalnızsın, seni oraya getiren herkesle kavgalısın. Şimdi yalnız kaldın.
Bekir Keskin, borçsuz devraldığı belediyeyi şu anda maaş ödeyemez ve faizin faizini ödemek için özel bankadan kredi çeker hale getirmiştir. Hatalı, pahalı ve kullanışsız yatırımlarlada halktan toplanan paraları da çarçur etmiştir.
Başkan olduktan sonra uygulamalarını yanlış olduğunu beyan ettiğim Bekir Keskin'i desteklemem abesle iştigaldir. Çünkü Bekir Keskin'in Ödemiş'i iyi yönetecek bir belediye başkanı olduğuna inanmıyorum."

küpe

Saygı olan yerde korku olur ama korku olan yerde her zaman saygı olmaz.
Eflatun

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA