• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yılbaşı balosunu stadyumda yapın! ERKİN USMAN

Yılbaşı balosunu stadyumda yapın!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.11.2014, 00:00
Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maç tarihlerini açıkladı. Çok ilginçtir, A.Ordu-Fenerbahçe, Manisaspor-Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor-Keçiörengücü maçları Yılbaşı'nda, 30 Aralık-1 Ocak tarihlerinde oynanacak. Altınordu-Fenerbahçe maçı 31 Aralık'ta muhtemelen gece maçı olarak yapılacak. Aslında yılbaşı gecesini kutlamak isteyenler için büyük fırsat. Alırsınız eşinizi, çocukları, akrabaları, gidersiniz Atatürk Stadı'na. Yanınıza çerez, portakal, mandalin, muz ve de pastayı da alırsınız. Maytapları, mumları da unutmayın. Altınordu'nun Fenerbahçe ile oynayacağı kupa maçını bir güzel izlersiniz. Maçtan sonra ayrılmanıza gerek yok. Yeni Yıla Atatürk Stadı'nda girersiniz, şenlikler içerisinde. Böylece bedavaya getirirsiniz yılbaşı eğlencesini. Demirören Federasyonu'na da dua edersiniz bol bol.

İşte size iki Aziz ve işte iki kafa!
Başkan Aziz Kocaoğlu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin KOSGEB işbirliğiyle yürüttüğü "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" kursunu bitiren 227 girişimcinin sertifika töreninde konuştu ve başarılı olmak için akıl ve bilimin kullanılması, bir bilene danışılmasının önemini dile getirirken şunları söyledi:
"Bu gerçek, benim için bu yaşta çok önemli. Çünkü bilmediğim işi 11 yıldır yapmaya çalışıyorum."
***
Okkalı bir küfür sallayacağını bile bile, şöye bir soru insanın aklına geliyor:
"Be birader, bilmediğin işi yapmakta niye ısrar ediyorsun? Tam 11 yıl boş yere bir çuval inciri neden berbat ediyorsun? Yiyemeyeceğin karpuza da niye sarılıyorsun?"
***
Şimdi size bir başka Aziz'in karıştığı bir Aliağa gerçeği...
Petkim'in özelleştirme günleri...
Hakkı Ülkü de, o dönem Aliağa'nın Belediye Başkanı.
Bir yanda Petrol-İş Sendikası ve Belediye, bir tarafta da Özelleştirme Dairesi.
Müzakerelerin hızlandığı bir ortamda, ortak bir karar alındı.
Hakkı Ülkü'nün önerisi ile alınan bu karara göre, Aziz Nesin, Petrol-İş ve Aliağa Belediyesi oturum yöneticisi ve sözcü olacaktı.
İşte bu aşamada, müzakereleri idare eden Aliağa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü, büyük ustaya kürsüyü gösterdi. Bu arada, konu satır başlarıyla anlatılmıştı ki Aziz Nesin eline mikrofonu aldı ve
tabloyu çizdi:
"Ben buraya niçin geldim? Önce size söyleyeyim. Ben özelleştirmeden, mözelleştirmeden ne anlarım? Ben yamalı ceket, pantolon ve yırtık ayakkabı ile dolaşan biriyim. Özelleştirme kiiim, ben kimim? Haddini bilen bir insanım. Özelleştirme, güzelleştirme benim harcım değil..."
***
İşte size iki Aziz ve iki kafa...

küpe
Yoksulluk suçun anasıysa, akılsızlık babasıdır.
La Byure

laflama

* Herkese ayar veren, bence ayarsızın tekidir.
* Bekara, evde karıya laf anlatmak çok kolaydır!
* Kayahan'ın şarkısındaki gibi. 'Sen beni bırakıp gitmezdin.' Parasızlığın gözü kör olsun!
* Elbet bir gün kavuşacağız. İnternetim borcundan dolayı kapalı!
* Karım, "Senin için saçımı süpürge ettim" dedi. "Yalan söyleme kadın çarpılırsın. Evlendik evleneli sana kaç süpürge aldım" dedim.
* Çocukları testlere, şıklara boğmak, çok mu doğru, çok mu şık?
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA