• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HÜSEYİN KOCABIYIK

İzmirli CHP'liler üç maymunu oynuyor!

huseyin.kocabiyik@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.06.2011, 00:00
İki gün önce İzmir'e gelen Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hakkari'de söylediklerin neydi? Özerklik önermek, KCK adlı bölücü yapılanmayı savunmak neydi? Meydanı dolduran PKK'lılar niye ordaydı? Neden bir tane Türk bayrağı yoktu o meydanda?" sorularını soramadı o sahil boyunca evlerine Atatürklü Türk bayrağı asanlar. İş bununla da kalsa iyi, bilmem bizim saf (ya da uyanık) İzmirli CHP'liler, şu an da CHP'nin içinde bol miktarda PKK ile ilişkili aday olduğunu biliyorlar mı? Bence biliyorlar ama "tık" yok, görmezden gelmeyi tercih ediyorlar. Ben aşağıda tek tek yazacağım o isimlerin bir kısmını. Dün gazetelerde ve bütün internet sitelerinde yayınlandı bu isimler, aktarıyorum.
***
- PKK terör örgütü üyeliğinden hapis yatan Zeki Korkutata, Bingöl'den CHP adayı.
Bingöl adayı Zeki Korkutata ailece PKK faaliyetlerinin içerisinde olan bir isim. Cezaevine girip çıkmış biri.
- Öcalan'ın yakalanışını açlık grevi ile protesto eden Süleyman Batga, Bingöl'den CHP adayı.
Kardeşleri Sinan Batga ve Murat Batga da uzun yıllar HADEP'in Hatay teşkilatında görev aldı.
- PKK'nın kapatılan partilerinden HEP'in kurucusu Salih Sümer, Diyarbakır'dan CHP adayı.
Salih Sümer, SHP'den ayrılan 10 yol arkadaşı ile birlikte bugünkü BDP'nin temeli olan HEP'i kurdu. Kardeşi Mehmet Emin Sümer ise PKK faaliyetleri sebebiyle uzun yıllar cezaevinde kaldı.
- PKK terör örgütü üyeliğinden hapis yatan Melik Aykız, Diyarbakır'dan CHP adayı.
Bir başka Diyarbakır adayı Melik Aykız da PKK'da faaliyet gösteren şahıslardan.
- PKK terör örgütü üyeliğinden hapis yatan Necmettin Yardımcı, Hakkari'den aday.
Kılıçdaroğlu'nun özerklik vaad ettiği Hakkari'de CHP'nin 1. sıra adayı Necmettin Yardımcı da eski HADEP delegesi. PKK bağlantılı faaliyetlerinden dolayı birçok kez içeri girip çıkmış.
- Bölücü Kawa terör örgütü üyeliğinden hapis yatan Naif Alibeyoğlu, Kars'tan CHP adayı.
Kars Adayı Naif Alibeyoğlu, geçmişte bölücü Kawa örgütü içinde faaliyet göstermiş, Kawa faaliyetleri sebebiyle içeride yatmış, daha sonra ise PKK'yı desteklemiş bir isim.
- Kılıçdaroğlu'nun halasının oğlu Atilla Özdoğan da geçmişten günümüze HADEP-DEHAP çizgisinde faaliyet göstermiş bir isim.
- Parti Meclisi Üyesi Mesut Değer de eski DEP avukatlarından. Leyla Zana, Orhan Doğan, Hatip Dicle gibi isimlerin yargılandığı DEP davasında Mesut Değer bu isimlerin avukatlığını üstlendi.
***
Ey İzmirli sözde Atatürkçüler, ulusalcılar, Kemalistler, balkonlarına kalpaklı Türk bayrağı asanlar ve CHP'nin köle seçmenleri...
Hali pür melaliniz budur, boşuna havaya bakıp ıslık çalmayın, üç maymunu oynamayın!
Birazcık dürüstlük lütfen!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA