• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HÜSEYİN KOCABIYIK

Kadın katilleri

huseyin.kocabiyik@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.09.2011, 00:00
Seneler önceydi, Urfa'da bir araba teröristlerce taranmış ve arabada bulunan hamile bir kadın ölmüştü. Eylemi yapan Abdullah Çığlık adında Tuncelili bir PKK'lıydı. Bulunduğu ortamlarda "Bu caniliği kim yaptı acaba?" diye soranlara aynı terörist sol jargonla şu cevabı veriyordu: "Kadınları ancak faşistler öldürür." Sonra aradan aylar geçer ve bir başkomserin şehit edilmesi soruşturmasında örgütün Urfa mali sorumlusu olarak gözaltına alınan PKK'lının aynı zamanda o masum hamile kadını da öldüren kişi olduğu ortaya çıkar. Son 30 sene içersinde binlerce masum köylü kadını, bayan öğretmeni, kız çocuğunu katletti PKK. Daha geçen yıl İstanbul'da yaptıkları bir eylemde belediye otobüsünde Serap adlı bir lise öğrencisi kızı diri diri yaktılar. O kızın yanık teninin resmi hala gözlerimin önünde.
***
Bu kanlı örgütün şerecesine baktığımız vakit kundaktaki bebeklerden kız çocuklarına, günahsız kadınlara kadar sayısız katliamlar görürüz. Gerilere gitmeye hiç gerek yok, daha iki hafta önce Tunceli'de eşinin futbol maçını seyrederken öğretmen Dilay Kerman'ı ve eşini şehit ettiler. Daha 3 gün önce dağda PKK kadrolarının içinde yer alan 5 Kürt kadını örgütten ayrılacakları şüphesi ile öldürdü ve bir çukura gömdü PKK. Ondan sonra da "gazdan zehirlendiler" diye açıklama yaptılar. Olaya şahit olan ve yine örgütten kaçan bir İranlı terörist kadın ölenlerin ailelerine gerçeği anlattı ve aileler işin peşine düştüler. Daha iki gün önce Siirt'te arabalarıyla lokantaya gitmeye çalışan 6 kadını bombayla havaya uçurdular. Hiçbir şeyden haberi olmayan altı kadından dördü öldü. Eylemi yapan PKK arabadaki 20'li yaşlardaki kadınları meğerse polis zannetmiş. Polis zannetmenin sebebi ise polis okulunun önünden geçiyor olmalarıymış.
***
Son günlerde PKK'nın yaptığı kadın katliamlarının ilginç bir özelliği var: Artık PKK'nın kadın katleden silahları bu cani örgüte destek verenleri, bu iğrenç örgütün siyasi uzantılarına oy verenleri, bu örgütün amaçlarına hizmet edenleri ve tabii örgütün cinayetleri konusunda tek bir itiraz dile getirmeyenleri de vuruyor. İşte dağda öldürülen 5 kadın PKK'lı. Onların aileleri bana göre en azından çocuklarını öldüren PKK'lı katiller kadar suçlular. Çünkü kızlarını PKK'ya verenler onlar, bunu biliyoruz. İşte Siirt'te öldürülen masum kadınlar. Kadınların akrabaları bölücü BDP'nin il yöneticileri çıktı. İşte hizmet ettikleri örgüt sonunda onların çocuklarının, onların kızlarının ve kadınlarının da canını almaya başladı. Bu Allah'ın onlara bir uyarısıdır diye düşünüyorum. Bu çürümeye, bu kokuşmuşluğa, bu ahlaksızlığa karşı söyleyecek bir iki kelam laf bulamayan Kürtler sıranın kendi çocuklarına geldiğini göreceklerdir.
Bilinen bir husustur: Bir örgüt kadın öldürmeye başlamışsa bitmiş demektir. PKK'da bitecektir ve bitirilecektir!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA