• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
SEDA KAYA GÜLER

Yeni ay ve güneş tutulması

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.07.2010, 00:00
Konuyla ilgilenen arkadaşlar günlerdir bu konuya dikkat çekiyor, e-mail bombardımanına tutuyorlar posta kutumu. 11 Temmuz Pazar günü 22:34 sularında Yengeç burcunda yeniay ve güneş tutulması gerçekleşti çünkü.
Astrologlara göre önümüzdeki döneme yönelik olarak son derece önemli bir tutulma bu. "Yeniaylar yeni enerjileri tetiklerler ancak bu sefer tetiklenen bu yeni enerji çok güçlü bir tutulma ile birleşiyor ve turbo ötesi bir etki yapıyor" deniyor.
Benliğimizle yeni bir buluşma da diyebiliriz.
11 Temmuz tutulmasının bize vermek istediği çok önemli bir mesaj, kendimizle bütünleşerek yeni bir doğuma gitmekte olduğumuz. Kendimizle bütünleşmek ne demek?
Bunun ne anlama geldiğini önümüzdeki dönemde daha net olarak yaşarak görecekmişiz.
Kuantum astrolojisi ile ilgilenen Serpil Doğançay bu tutulma ile ilgili olarak şunları söylüyor:

YENİDEN DOĞMAK
- Bu tutulma enerjisinde yeni ilişkiler ve partnerlikler açığa çıkıyor. Ancak, yine aynı gerçek gündeme geliyor, kendimizle "yeniden" ilişki kurarak gidiyoruz yeni doğumumuza ve ancak bunun sonrasında yeni ilişkiler gelecek yaşamımıza...
- Satürn bu ayın sonunda terazi burcuna geçiyor ve 2012 yılına kadar devam edecek olan bir yolculuğa başlıyor. Bu gittiğimiz dönemde "şeffaf" ve yüksek bir sevgi ile bir arada olabileceğimiz ilişkilerin dönemi başlıyor.
- Bir tarafımız geçmişin ve sistemin kurallarının, alıştığımız acıların, kendimizi yok edişin içinde kalmak istiyor. Bir tarafımız ise Uranüs'ün bizi kendimize, bedenlerimizde ve bilinçlerimizde devrime yöneltmesini...
- Ancak ne kadar direnirsek direnelim yolumuz ilerlemekten yana. Bulunduğumuz yerde istesek de kalamayız artık. Yapmamız gereken
önümüzdeki yükseliş enerjilerine direnmek değil, onlarla birleşmeyi seçmek olmalı.

ÖZGÜRLEŞMEK ZAMANI
- Yengeç burcu kabuğumuzu işaret ediyor. Bu tutulma ile bedenlerin yeni titreşimine ve titreşimli kabuklara yol açılıyor. Bunun için eski kayıtlardan, genetik kodlardan ve hayatta kalmak için uygulama ihtiyacı içinde olduğun depolama sisteminden kurtularak özgürleşmelisin.
- Hayatta kalmak için depolamaya ihtiyacın olmadığını düşün. Depolama ihtiyacı korkudan geliyor. Kendi gücünü, sağlığını kendi eline alabilirsin.
Serpil Doğançay'a göre, 26 Haziran'da oğlak burcunda olan tutulma dış dünyamızı yansıttı. 11 Temmuz'da yengeç burcunda olan tutulma ise iç dünyamızı yansıtıyor.
İç dünyamızda yeni bir bilinç tetiklenmesi gerçekleşiyor!
Diyor ki Doğançay, "Bir sebeple yaşamdan uzaklaştık. Bu belki iş yüzünden, belki ailemiz, belki kendimiz yüzünden. Üstlendiğin rolün her ne ise dur şimdi. Tüm kimliklerinden özgürleşerek bırakabilir misin kendini yeni döneme?
Seni sen yapanın önüne hangi bağımlılığı ya da kişiyi koyuyorsun?
Kim ya da ne kendi gerçekliğini görmene engel? Kimle ya da ne ile kendi ışığını kapatıyorsun? Bunu fark et ve özgürleşmeyi seç, bu tutulma ile birlikte yaşamaya geri dön."
Konuyla ilgilenenlerin bu söylenenlere duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. En azından kendimizle oturup hesaplaşma yapmanın bir zararı olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA