• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ZAFER ŞAHİN

En büyük alkış Balbay'a

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2012, 00:00
- Kurultay, Anadolu Ateşi'nin Semahla başlayan gösterisi ile başladı.
- Partililer ve delegeler erken saatlerden itibaren kurultay salonunu doldururken salon mavi, beyaz ve kırmızı renklerle donatıldı.
- Salonda "Yetki Sende Adayını Sen Seç", "Parti için Demokrasi, Ülke için Demokrasi", "Mustafa Kemal'den Deniz'lere, Deniz'lerden Bizlere Tam Bağımsız Türkiye", "Statükoyu Savunma", "Biz Türkiye'yiz Halkız, Biz Solcu Kemalin Yanındayız" sloganların yazıldığı afişler dikkat çekti.
- Salonda sık sık Zülfü Livaneli, Edip Akbayram, Cem Karaca ve Selda Bağcan'nın şarkıları çalındı.
- Salonu coşturan ise, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ile Onuncu Yıl Marşı oldu.
- "Başbakan Kemal" sloganları eşliğinde salonda tur atan Kılıçdaroğlu'nun salona girişinde "Gençliğe yer verin iktidara gidelim" yazılı büyük bir pankart açıldı ve Onuncu Yıl Marşı çalındı.
- Kurultaya gelen mesajlar içinde en büyük alkışı Silivri'de tutuklu olan vekil Mustafa Balbay'ın mesajı aldı.
- Kurultay salonunda, CHP'nin eski Genel başkanları Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Altan Öymen'in yanı sıra, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da hazır bulundu.
- CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, beklediği telefonun önceki gün gelmemesi nedeniyle kurultaya katılmadı.
- Kılıçdaroğlu, kurultay salonundan ayrılırken delegelere bugün Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapılacak 17'nci Olağanüstü Kurultay için de cep mesajıyla çağrı yapıldı.
- Kurultayda 1000 polis görev yaptı, 600 gazeteci izledi.
- CHP gençlik örgütlerinden 500 genç kurultay hizmeti verdi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA