• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.12.2016, 00:00

RİHANNA'DAN YENİ YIL SÜRPRİZİ

Barbadoslu şarkıcı Rihanna hayranları için özel bir box set yayınladı.Yeni yıl sürprizi olarak hazırlanan sette, Rihanna'nın 8 stüdyo albümü ve kariyeri boyunca çekilmiş özel fotoğraflarından oluşan 186 sayfalık bir albüm bulunmakta. Özel tasarım çantasıyla satılacak setin fiyatı ise 1000 TL civarında olacak.

CANDICE ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Ünlü model Candice Swanepoel geçtiğimiz günlerde oğlu Anaca'yı emzirirken paylaştığı fotoğraf nedeniyle hem eleştiri hem de övgü aldı. Eleştirilere yanıt veren güzel manken "Günümüzde bir çok anne çocuğunu toplum içinde emzirmekten utanıyor ve toplumdan dışlanıyor" dedi.

RİTA ORA DOLANDIRILDI

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora muhasebecisi tarafından dolandırıldı. 35 yaşındaki muhasebecisinin son aylarda lüks arabalar ve eşyalar alması yetkililerin dikkatini çekti ve takibe alındı. Bunun üzerine Rita Ora'nın hesaplarından yaklaşık 10 milyon TL kendi hesabına aktaran muhasebici yakalanarak tutuklandı.

SHAMELESS DEVAM EDECEK

Amerikan kanalı ShowTime'ın tüm dünyada ilgiyle izlenen dizisi Shameless, 7. sezon finalinden sonra devam etmeyeceği haberlerine konu olmuştu. Dizinin başrollerinden Emmy Rossum'un, William H. Macy'den daha çok kazanmak istediği ve yapımcıların bunu kabul ettiği öğrenildi. 8. sezon anlaşmaları yapılan dizinin yeni sezonu 12 bölümden oluşacak ve 2017 sonbaharında yayınlanacak.

KATY PERRY'DEN İLGİNÇ BENZETME

Amerikalı şarkıcı Katy Perry bir süredir birlikte olduğu Orlando Bloom'a sosyal medyadan sataştı. Yüzüklerin Efendisi filminin 15. yılı nedeniyle sosyal medya hesabından oynadığı Legolas karakteriyle ilgili fotoğraflar paylaşan Orlando Bloom'a sevgilisi Katy Perry'den "Jennifer Aniston'a benziyorsun" yorumu geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA