• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.02.2017, 00:00

ANGELINA, TESELLİYİ ESKİ AŞKINDA BULUYOR

Brad Pitt ile boşanma kararı aldıktan sonra zor zamanlar geçiren Angelina Jolie'nin en büyük destekçisinin eski sevgilisi Jared Leto olduğu ortaya çıktı. Boşanma sürecinin ilk günlerinden bu yana Leto'nun her gün güzel aktirisi arayarak moral verdiği öğrenildi. Angelina Jolie'ye yakın kaynaklara göre, ikili baş başa yemeğe çıktı ve boşanma davası bitmeden Jolie'nin bu ilişkiye başlamayacağı yönünde karar verdiği iddia edildi.

BİR REKLAM İLE ŞÖHRET OLDU

Modellik dünyasına sosyal medya sayesinde yeni bir yüz daha eklendi. Ünlü bir hamburger zincirinin reklamında oynadıktan sonra Instagram'da fenomen olan Carly Lauren, 1.2 milyon takipçiye ulaştı. 17 yaşındaki Amerikalı modele gelen iş teklifleri her geçen gün artıyor.

GECENİN YILDIZI PENELOPE CRUZ

İspanyol sinemasının önemli ödüllerinden biri olan Goya Ödülleri'nde kırmızı halıya damga vuran isim Penelope Cruz oldu. 42 yaşındaki güzel oyuncu seçtiği siyah elbisesi ile herkesten tam not aldı. Daha önce katıldığı törenlerde de kırmızı halıdaki şıklığıyla öne çıkan Cruz bu istikrarını korumuş oldu.

AYB ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

69 yıldır geleneksel olarak dağıtılan Amerikalı Yönetmenler Birliği (DGA) Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Oscar yarışının da belirleyici öncüllerinden biri olan Amerikalı Yönetmenler Birliği büyük ödülünün sahibi Aşıklar Şehri ile fırtınalar estiren yönetmen Damien Chazelle oldu. 1.200'den fazla konuğa ev sahipliği yapan törenin sunuculuğunu ise Jane Lynch üstlendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA