• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.02.2017, 00:00

EVAN RACHEL WOOD NİŞANLANDI

WESTWORLD dizisinin Dolores'i E.Rachel Wood'un, birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Zach Villa ile nişanlandığı öğrenildi.
UsWeekly'ye konuşan oyuncunun temsilcisi, nişan haberini doğruladı. 2012 yılında evlendiği İngiliz aktörden 2 yıl sonra boşanan güzel aktrisin düğün planları yapmaya başladığı sızan haberler arasında.

SAG ÖDÜLLERİ DAĞITILDI

Her yıl Geleneksel Ekran Oyuncuları Birliği tarafından dağıtılan ve bu sene 23'üncüsü düzenlenen SAG (Screen Actors Guild) Ödülleri sahiplerini buldu. La La Land ve Fences filmleri ile Stranger Things ve Orange Is The New Black dizileri törene damga vururken, törende boy gösteren ünlüler de şıklık yarışına girdi.

ELBOW'UN KLİBİNDE CUMBERBATCH SÜRPRİZİ

MÜZİK grubu Elbow, Şubat ayında yayınlanacak olan yedinci albümü Little Fictions'daki 'Gentle Storm' şarkı için çektiği klipte 'Sherlock' dizisinin yıldızı Benedict Cumberbatch'i oynattı. Siyahbeyaz olarak çekilen klibin yönetmenliğini ise Kevin Godley üstlendi.

MİLLİE BOBBY BROWN YENİ GODZİLLA FİLMİNDE

Hollywood Reporter'ın özel haberine göre, Stranger Things dizisinde "Eleven" karakterine hayat veren 13 yaşındaki İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, Michael Dougherty'nin yöneteceği, Godzilla: King of Monsters filminde rol alacak. 22 Mart 2019'da vizyona girmesi planlanan filmin çekimlerine henüz başlanmadı.

ANTONİO BANDERAS KALP KRİZİNİ ATLATTI

HOLLYWOOD'UN İspanyol yıldızı Antonio Banderas'ın geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. 56 yaşındaki aktörün İngiltere'nin Surrey bölgesindeki evinde egzersiz yaptığı esnada fenalaştığı ve olayın basından gizlendiği öğrenildi. Taburcu edildikten sonra sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Banderas'ın geçirdiği kriz basından gizlendi. Doktorların bir süre müşahede altında tuttuğu ünlü oyuncu daha sonra taburcu edildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA