• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.02.2017, 00:00

BEN AFFLECK ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz yıl Warner Bros tarafından yapılan açıklamada, Ben Affleck'in yeni Batman filminin yönetmen koltuğuna oturacağı açıklanmıştı. Birkaç hafta önce yapımı için hazırlıkların başladığı filmin hem başrolü hem de yönetmeni olmanın zor olacağına karar veren Ben Affleck, yönetmenlikten çekildiğini açıkladı.

YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Amerikalı aktris Olivia Munn, sevgilisi NFL oyuncusu Aaron Rodgers ile geçtiğimiz gün Beverly Hills'de katıldıkları partiden çıkarken görüntülendi. Oyuncunun parmağındaki yüzük, evlilik teklifi aldığı söylentilerine neden oldu.

GİZLİCE NİŞANLANDILAR

LA LA LAND' filminin başrol oyuncusu Emma Stone ve son olarak Mel Gibson'ın yönettiği 'Hacksaw Ridge' ile büyük beğeni toplayan Andrew Garfield'in gizlice nişanlandığı iddia edildi. Altın Küre Ödül Töreni'ne katılan Stone'un parmağındaki yüzük, daha önce ayrılıp tekrar birleşen çiftin evlilik yolunda olduğu şeklinde yorumlandı.

KÖPEKLERİN VELAYETİNİ ALDI

Amber Heard, Johnny Depp'ten olaylı boşanmasından karlı çıkan taraf oldu. Hayır kurumlarına bağışlayacağını söylediği 7 milyon dolarlık boşanma tazminatının ardından köpeklerinin velayetini de üzerine aldı. Önceki gün Los Angeles Havalimanı'nda görüntülenen 30 yaşındaki oyuncu, iki köpeğinin velayetini üzerine aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

KİM KARDASHİAN MUTSUZ

Kanye West ile sıkıntılı günler geçiren Kim Kardashian, kardeşleriyle birlikte çıktığı Kosta Rika tatilinden döndü. Genellikle objektiflere gülümseyerek poz veren TV yıldızı bu kez mutsuzdu. Kanye West ile konuşmak bile istemeyen Kardashian'ın eve döndüğü için üzgün olduğu ve boşanma fikrini hala düşündüğü konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA