• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.02.2017, 00:00

LATİN MÜZİK ÖDÜLLERİ FİNALİSTLERİ AÇIKLANDI

Bu yıl ilk kez Facebook üzerinden canlı olarak açıklanan finalistlerin yarışacağı Latin Müzik Ödülleri'nde yine birbirinden iddialı isimler bulunuyor. Jennifer Lopez'in öne çıktığı listede Shakira, Nicku Jam, Maluma, J Balvin ve Enrique Iglesias gibi önemli isimler yer almakta.

JAY Z SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Geçtiğimiz günlerde Beyonce ile ikiz bebeklerinin müjdesini veren Jay Z'nin canını sıkacak açıklamalar geldi. Geçtiğimiz yıl Rymir Satterthwaite adlı gencin Jay Z'nin oğlu olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Radaronline'ın ulaştığı bilgilere göre Jay Z'nin inkar ettiği Rymir'in, hamilelik haberinden sonra depresyona girdiği öğrenildi. Babasının bir gün kendisini kabul edeceğini ve doğacak kardeşleriyle tanışmak istediğini söyleyen Rymir'e Jay Z tarafından herhangi bir cevap gelmedi.

GALAYA DAMGA VURDULAR

Big Little Lies adlı dizinin Los Angles'ta gerçekleşen galasında dizinin oyuncuları şıklıklarıyla göz doldurdu. Dizinin dev kadrosunda bulunan Laura Dern, Zoe Kravitz, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley gibi ünlü isimler galaya renk kattı.

7 SENELİK HASRET BİTİYOR

SİNEMAdünyasının tartışmasız en başarılı aktörlerinden biri olan Jack Nicholson sinemaya geri dönüyor.
En son 2010 senesinde beyazperde de izlediğimiz usta oyuncu, bu yılın başarılı filmi Toni Erdmann'ın Hollywood versiyonunda yer alacak.
Usta oyuncuya eşlik edecek isim ise Kristen Wiig olacak.

MILEY CYRUS HAYRANLARINA MÜJDE

BİR süredir müzik piyasasından uzak kalan Miley Cyrus Instagram'dan yaptığı paylaşım ile merak uyandırdı. Amerikalı şarkıcı paylaştığı fotoğrafta stüdyoya girdiğini gösterdi. Cyrus tarafından bir açıklama gelmemesi hayranları tarafında merak ve gizem uyandırırken, büyük bir kesim yeni albüm geleceğinden emin.

RICHARD HATCH HAYATINI KAYBETTİ

Battlestar Galactica'da canlandırdığı Kaptan Apolla karakteriyle hafızalara kazınan Richard Hatch Çarşamba gecesi hayatını kaybetti. 71 yaşındaki oyuncu uzun zamandır pankreas kanseri ile mücadele ediyordu. Yakın arkadaşı Edward James Olmos "Dünyayı daha güzel bir yer yaptığın için seni seviyoruz" mesajını yayınladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA