• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Charlize Theron yapımcılığa soyundu ÇAĞRI ZORER

Charlize Theron yapımcılığa soyundu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.02.2017, 00:00

Charlize Theron yapımcılığa soyundu

Oscar ödüllü aktris Charlize Theron yeni projesi "Need to Know" filminin hem yapımcılığını üstlenecek hem de filmde rol alacak. Karen Cleveland'ın romanından beyaz perdeye uyarlanacak olan film CIA analisti olarak çalışan bir anneyi temel alacak. Karakter, bir sabah ABD'de bir Rus örgütünü açığa çıkarmak umuduyla dijital dosyaları tararken, işini, ailesini ve yaşamını tehdit eden şok edici bir keşif yapacak.
Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

Fenomen aşkı bitti

Sosyal medyada paylaştıkları tatil videoları ile tüm dünyada ünlenen Alexis Ren ve Jay Alvarez çifti olaylı bir şekilde ayrıldı. Birlikte dünyayı gezerek lüks tatiller yapan çiftin sosyal medyada fenomen olmalarından sonra Alexis Ren model olmuş ve eskisi gibi Alvarez ile tatil videoları çekememekten yakınmıştı. Çiftin sosyal medya üzerinde birbirlerine hakaret ederek ayrılmaları takipçilerini üzdü.

BrIt Ödülleri sahiplerini buldu

37. BRIT Ödülleri, Londra'daki O2 Arena'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Michael Buble sunuculuğunda gerçekleşen ödül töreninde Bruno Mars, Coldplay & The Chainsmokers ve Little Mix gibi isimler performans sergiledi. Chris Martin'in performansıyla George Michael'a bir garip saygı duruşunda bulunduğu ödül töreninde En İyi İngiliz Erkek Sanatçı Ödülü David Bowie'ye verildi. Lazarus müzikalinde Thomas Newton'ı canlandıran Michael C. Hall, ödülü "Bowie yaşasaydı muhtemelen bu akşam burada olmazdı." diyerek teslim aldı.

Kimye çifti zorlukları aştı

Son ayların sansasyonel haberlerine konu olan Kanye West ve Kim Kardashian çiftinin sanılanın aksine iyi bir evlilikleri olduğu iddia edildi. Eonline'ın ulaştığı çifte yakın bir kaynak Kimye hakkında konuştu. "İkisi de çok zor zamanlar geçirdi.
Kim'in Paris'te yaşadığı silahlı soygun ve Kanye'nin depresyona girip hastaneye yatırılması kolay atlatılacak olaylar değil. İkisi de evlilikleri için çok çabaladı ve şu an çok iyi durumdalar" diyen kaynak, ikilinin iyi bir tatile ihtiyacı olduğunu ekledi.

Sadece 5 dakikada Kırmızı Halı'ya

Hollywood'un en çok aranan ünlü saç stilistlerinden biri olan Adir Abergel'in verdiği tüyolar kadınları şaşırttı. Golden Globe Ödülleri gecesinde kırmızı halıda şıklığıyla her kesimden övgü alan Jessica Biel'in gecedeki saç modelini yapmak sadece 5 dakikanızı alır diyen Abergel, zamanında hazırlanamayan kadınlar için bu tarz bir çok model hızlı ve kolay bir şekilde halledilebilir dedi.

George Clooney baba olmak istiyor


Amerikal ı oyuncu ve yönetmen George Clooney her fırsatta kendisini bir baba olarak hayal edemediğini ve asla çocuk sahibi olmak istemediğini dile getirmişti. İlk evliliği 4 yıl süren aktör ikinci evliliğinde fikrini değiştirdi. 2014'te evlendiği Amal Clooney'nin çocuk isteğine sıcak bakan Clooney'nin New York'ta özel bir hastanede doktorlarla görüşüp sağlıklı bir bebek sahibi olabilmeleri için bilgi aldığı öğrenildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI