• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Swarovski’nin kızına yakışır gelinlik ÇAĞRI ZORER

Swarovski’nin kızına yakışır gelinlik

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.06.2017, 00:00

​Swarovski markasının sahiplerinden Paul Swarovski'nin 23 yaşındaki kızı Victoria, yatırımcı sevgilisi Werner Mürz ile İtalya'nın Trieste kentindeki görkemli törenle dünya evine girdi. Victoria Swarovski'nin katedralde düzenlenen törende giydiği gelinlik geceye damga vurdu. 500 bin kristal taşla süslü gelinliğin 1.2 milyon dolar değerinde olduğu öğrenildi. Ağırlığı 40 kilodan fazla olan gösterişli gelinliğin kuyruğu ise 8 metre. Victoria Swarowski törenden sonra kıyafetini değiştirerek rahatladı

Adriana Lima büyüledi
Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Adriana Lima, Harper's Bazaar dergisinin İspanyolca edisyonun kapağına konuk oldu. Derginin Temmuz sayısı için birbirinden güzel pozlar veren Brezilyalı model, siyah-beyaz fotoğraflarıyla yine büyüledi. Dünyaca ünlü fotoğrafçı Vincent Peters ve stilist Beatriz Moreno de la Cova'nın ortak çalışmasıyla ortaya çıkan fotoğraflar sosyal medyada büyük beğeni topladı.


Avatar'dan haber var

Usta yönetmen James Cameron'ın yönetmenliğinde büyük başarı sağlayan 2009 yapımı Avatar'ın devam halkası hakkında yeni haberler çıkmaya başladı. Pandora gezegenininde yaşayan Na'vi halkının köklerine inecek olan Avatar 2 ile başlayacak olan devam halkası için çekimlerin Eylül ayında başlayacağı açıklandı. Çekimlerin Ağustos ayında Kaliforniya'da başlaması planlansa da gecikmeler sebebiyle başlangıç tarihi 25 Eylül olarak belirlendi. Kadrosuna Oona Chaplin'i katan devam serisinde Sam Worthington, Sigourney Weaver ve Stephen Lang de devam halkasında rol alacak.

Müslüman olduğu için göz altına alındı

Dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik, 17 yaşındayken Londra'dan Amerika'ya gittiği sırada havaalanında göz altına alındığını açıkladı. Genç şarkıcı, Amerika'da gümrük görevlileri tarafından Müslüman olduğu için ekstra güvenlik önemlerine tabii tutulduğunu ifade etti. 3 saat boyunca göz altında tutulduğunu söyleyen Malik "ABD'ye indikten sonra beni durdurduklarında, bunun 'normal' bir kontrol olduğunu ve rastgele seçildiğimi söylediler. Ancak daha sonra bunun ismimden kaynaklandığını ve ismimden dolayı Müslüman olduğumu anladıkları için böyle bir uygulamaya tabii tutulduğumu anladım" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA