• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.10.2015, 00:00
KOÇ
Bugün, aktif yapınızı ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısınız. Enerjinizi doğru kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz.

ASLAN
Ay'ın bulunduğu konum, sizi kuşkucu ve araştırmacı yapabilir. Sessiz bir inceleme devresinden sonra kendinizi ortaya koymalısınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma hazır değilsiniz.

YAY
Enerjik yapınızı zorlayan işleri seviyorsunuz. Sıradan ve tek düze işler size göre değil. Bugün, şartlarınızı zorlamalısınız. Zaman akışı içinde bazı olayları kendi bünyenize göre yeniden yapılandırıyorsunuz.

BOĞA
Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. Ani davranışlardan sakınmalısınız.

BAŞAK
Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. İş yaşantınızda atılımlar söz konusu olsa da biraz daha beklemelisiniz. Önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Dostlarınızla görüşmelisiniz.

OĞLAK
Aile içinde birtakım sorunlar yüzünden kafanız karışabilir. Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere sahne olacaksınız. Karşınızdaki kişiyi ikna edeceksiniz.

İKİZLER
Çevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız.

TERAZİ
Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Kişisel cazibeniz etkin.

KOVA
Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Gezilerinizin çoğu, araştırmaya yönelik olacak. İletişim konularında beklediğiniz gelişmeler gündeme gelecek. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkıyor.

YENGEÇ
Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız. Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız.

AKREP
Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Bazı bağlantılarınızı doğru yönlendireceksiniz.

BALIK
Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. İyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA