• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.10.2015, 00:00
KOÇ
Maddi konularda mücadeleler; sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Jüpiter Aslan'da ilerlerken, duygusal motivasyonlar veriyor.

ASLAN
Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızda derin ve güzel bir farklılık göze çarpıyor. Partnerinizin duygusal yönlerini görerek, ona daha fazla bağlanacaksınız. Analizci yönleriniz sizi yoruyor.

YAY

Gizemli davranışlarınız ve duygularınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İçsel enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle kendinizi denetlemek zorunda kalacaksınız. Planlarınızı gizlemek istiyorsunuz.

BOĞA
Düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün, birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. İdeallerinizi bir an önce gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz.

BAŞAK
Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Ortak çalışma içinde olduğunuz kişilerin de fikrini almak zorundasınız.

OĞLAK
Arkadaşlarınızla çalışmaktan hoşlanıyor ve aktivitelerinizin yoğun olmasından dolayı güçlü egolarınız ön plana çıkacak ve bu nedenden dolayı çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER
İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz.

TERAZİ
Bugün çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Planlarınızı saklamak isteyişinizin haklı nedenleri var. Tarzınıza uygun kişileri tercih etmenize rağmen, huzursuzluğunuzu önleyemiyorsunuz.

KOVA
Ele aldığınız konuların sonuçlarını görmeden içiniz rahat etmiyor. Duygusal yönlerinizin sizi olumlu etkilediğiniz görecek ve mutlu olduğunuz anları paylaşmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ
Enerjinizin farkında olmanıza rağmen, sevdiklerinize kendinizi anlatma konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Onların sorunlarını çok fazla sahipleniyor ve onlar adına karar veriyorsunuz.

AKREP
Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulamayabilir ve çevrenizle ters düşebilirsiniz. Olayları derinlemesine algılıyor fakat yaşama geçirme konusunda ilgisiz davranıyorsunuz.

BALIK
Çevresel ilişkilerinizde güçlü dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı dostlarınızla birlikte bir araya geleceksiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA