• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.09.2017, 00:00

KOÇ:

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek zekanızla her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

BOĞA:

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili çözmeniz gereken bir sorunla ilgili arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Zevklerinizi onlarla paylaşmaktan mutlu olacaksınız.

İKİZLER:

Duygusal konularda çevrenize karşı tutarsız bir imaj veriyorsunuz. Size güvenerek en özel konularını paylaşan kişiye karşı daha içten ve samimi davranın. Çünkü, çok çabuk başka noktalara adapte olarak asıl ilgilenmeniz gereken konuyu unutuyorsunuz.

YENGEÇ:

Bugün, satın alma duygunuz belirgin. Gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda hayal gücünüzü kullanmalısınız.

ASLAN:

Bugün, duygusal konularınız belirgin ve önemli olacak. Partnerinizle ilgili beklentilerinizde artış var ve bu beklentilerinizle ilgili çok uzak olaylara karşı bile kayıtsız kalamayacaksınız. Bunun sebebi kişiliğinizle ilgili sorunları çok fazla abartmanızdır.

BAŞAK:

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi ve özellikle işinizdeki konumunuzu sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olaylara yön vermek isteyeceksiniz.

TERAZİ:

Bugün, çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Fakat, fikir teatilerinden de büyük keyif alacaksınız.

AKREP:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilerle fikir birliği içinde olacaksınız.

YAY:

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarırken, daima kontrollü olun ve anlık fevri sözcüklerden sakının.

OĞLAK:

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacaksınız. Farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkacaksınız.

KOVA:

Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Fakat, bu arada ortaklık ilişkilerinizde inatçı tavrınızı da fark ettirmeden dikte ediyorsunuz. Bilgilerinizi paylaşmak isteyeceksiniz.

BALIK:

Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor ve onlarla daha sık görüşüyorsunuz. Orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA