• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.01.2017, 00:00

3 OCAK 1977

Batı Almanya'da Naziler gösteri yaptı

Frankfurt'un işlek yerinde bulunan bir Katolik kilisesinin kulesinin tepesine asılan dört Nazi bayrağı itfaiyeciler tarafından indirildi. Bir ayine katılmak için kiliseye gelenler, üzerlerinde gamalı haç bulunan bayrakların dalgalandığını görünce önce şaşırdılar, ardından polis çağırdılar.
Polis, aşırı sağcı oldukları anlaşılan bazı kişilerin de gece evlerin duvarlarına gamalı haçlar çizdiklerini ve Nazı sloganları yazdıklarını söyledi.

Motorla silah getirenler Ege'de aranıyor

Güvenlik kuvvetleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, tüm Batı Anadolu kıyılarında büyük bir operasyona girişti ve motorlarla karaya silah çıkaran kişileri aramaya başladı. Jandarma- polis işbirliğiyle gerçekleştirilen arama sonunda iki şüpheli şahıs yakalandı, ancak kimlikleri hakkında bir açıklama yapılmadı

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda 8 Egeli boksör var

Türk boksunun en büyük organizasyonu kabul edilen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Salı günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda başlayacak. Boksa yeniden dönen, fakat formsuz bulunan Seyfi Tatar ile Kemal Sonunur sakat oldukları gerekçesiyle şampiyonadan çekildiler. Müsabakalara İzmir'den Turgay Gülveren, Adnan Özakalın, Mikail Bozoğlu, Abdurrahman Özdemir ve Talat Vural, Denizli'den Canan Özen, Fahrettin Çakan, ve Mehmet Ali Öztürk Egeli boksörler olarak katılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA