• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2017, 00:00

11 ŞUBAT 1977

DÜNYA

İRAN ŞAHI 317 TUTUKLUYU SERBEST BIRAKTI

İran Şahı kendisine karşı Tahran Üniversitesi'nde girişilen suikasttan kurtuluşunun 29. Yıldönümü nedeniyle 317 mahkumun İran cezaevlerinden bugün serbest bırakılmasını emretti. Askeri Savcılık Dairesi'nden yapılan açıklamada, serbest bırakılacak tutukluların hepsinin askeri mahkemelerce mahkum edilenler oldukları belirtildi. Açıklamada serbest bırakılacakların adları ve hangi suçlardan mahkum oldukları bildirilmedi.

İZMİR

AYDIN CEZAEVİ'NDEKİ İSYAN GÜÇLÜKLE BASTIRILABİLDİ

Aydın Cezaevinde bir mahkumun gardiyanlar tarafından dövülerek öldürüldüğü iddiasıyla önceki akşam çıkan isyan güçlükle bastırıldı. Cezaevini 4,5 saat kontrollerinde tutan mahkumlar itfaiyenin de yardımıyla içeri giren jandarma ekipleri tarafından yatıştırıldı. Verilen bilgiye göre, kaçmaya teşebbüs ettiği için hücreye konan mahkum Mehmet Manoğlu'nun önceki akşam yatak çarşafıyla intihar etmesi üzerine diğer mahkumlar Manoğlu'nun öldürüldüğünü söyleyerek isyan etti.

SPOR

MENEMEN'İN HEDEFİ İZMİR ŞAMPİYONLUĞU

Menemenspor, İzmir Kazalararası Birinci Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veriyor. Grup maçlarında tek yenilgiyi Bergamaspor'dan alan ekibin antrenörü Aydoğan Aygan, 3-1 kazandıkları Çeşme Gençlik maçından sonra iddialı konuştu: "Geçen yıl İzmir amatör Küme şampiyonluğunu çok az farkla Denizgücü'ne kaptırdık. Bu yıl fırsatı kaçırmayacağız, şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA