• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.03.2017, 00:00

11 MART 1977

DÜNYA

Hollanda'da binlerce işçi grevde

Dünyanın en işlek limanı Rotterdam'da yükleme ve boşaltma işlerini felce uğratan ve diğer sektörlere de hızla yayılan genel grevin onuncu gününde işçi sendikaları, 1977 yılına ait toplu sözleşmelere otomatik hayat pahalılığı zammı konmadığı takdirde grevi daha da yaygınlaştırmaya karar verdiler. Dok İşçileri Sendikası, işverenlerin katı tutumu karşısında 2.000 işçinin daha greve katılacağını bildirdi.

İZMİR

Kars'ta iki kişiyi öldüren katiller İzmir'de yakalandı

Altı ay önce Kars'ın Yaylacık köyünde çıkan aşiret kavgasında Ahmet ve Susan Çelik'i sopayla döve döve öldürdükleri ileri sürülen Hıdır Koç ile yeğeni Mehmet İzmir'de yakalandı. Polisten verilen bilgiye göre haklarında gıyabi tutuklama kararı çıkan sanıklar İzmir'e geldikleri ihbar edildikten sonra sürekli bir araştırma sonunda dün gece Gültepe'de saklandıkları evde uykularındayken yakayı ele verdiler.

SPOR

Bulgaristan galibiyetimiz Avusturyalıları telaşlandırdı

Milli Takımımızın Bulgaristan karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet, Dünya Kupası Eleme Grubundaki rakibimiz Avusturya'nın antrenörü Senekowitsch'i korkuttu. Senekowitsch, Kurier gazetesine verdiği demeçte, "Türklere dikkat" başlığı altında şunları söyledi: "17 Nisan'daki rakibimiz Türkiye gün geçtikçe forma giriyor ve korkulu bir rüya halini alıyor. İşi sıkı tutmalıyız, sonra pişmanlık fayda vermez"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA