• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir avans 3’te bitti GÜRKAN ERTAÇ

Bir avans 3'te bitti

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.04.2015, 00:00
ARKAS, play-off çeyrek finalinde ilk maçta Ankara'da 3-0 yendiği Maliye Milli Piyango'ya İzmir'deki ikinci maçta mağlup olarak rakibini heveslendirdi ama yine Atatürk Voleybol Kompleksi'ndeki 3 maçta rakibini ezerek 3-0'la geçti, finallere yükseldi. Böylece Ankara Ekibi'ne İzmir'de iki gün daha kalıp otel rezervasyonunu yenilemek ve masrafı büyütmekten öte birşey kalmadı. ARKAS'ın Şerif'i Marshall mükemmel oynadı, harika smaç servisleri ve smaçlarıyla Piyango'yu dağıttı, bitirdi. Gavin Schmitt de katılınca ARKAS birbaşka güszel oluyor. İşin ilginç yönü, ARKAS'a 4 numara olarak gelen Fransız Kevin Tillie'nin Hasan'ın sakatlığında libero oynatılmasıydı. Tillie hayli başarılıydı. Bari hücum etkinliğinden yararlanamadık, manşetleri ve top çıkarmasıyla liberolukta randıman alalım. Dörtlü finale ARKAS'ın yanısıra, Halkbank, G.Saray, Ziraat Bankası kaldı. Bu dörtlü, 17-18-19 Nisan'da Mersin'de, 25-26-27 Nisan'da da tek devreli lig uzulu oynayacaklar. Ufukta yeni bir Halk Bankası-ARKAS finali gözüküyor.

Haydi Bal ChokOliva


Voleybol Erkeklerre Arkas Spor'dan sonra 1. Lig 2. takımı olmak isteyen BALSPOR ChokOliva 14-15-16 Nisan tarihleri arasında Ankara'da bir birinden zorlu maçlara çıkacak. 2. Lig Yarı Final grubunda Düzce Belediye, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye ve Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Kulüp Başkanı Ersan Odaman, "Tüm sezon Play-Offlar için hazırlık yaptık. İzmir'de 1. Lig'de mücadele eden 2. ekip olmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi. Biz zorlu maçlarda BAL ChokOliva başkentteki maçlarında başarılar diliyoruz.

Şampiyonun yuvası: İzmir


Polonya'daki Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA, bu kupayı ilk kez kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Biz de zaferden İzmir olarak payımızı alıyoruz. Çünkü Eczacıbaşı, Kemeraltı'nda ailenin banisi Süleyman Ferit Eczacıbaşı'nın (Aynı zamanda Altınordu Kulübünün de kurucusu) Şifa Eczanesi olarak yarattığı, büyüyerek holding haline gelen ve dünya çapında ün yapan bir firma. Turuncu-beyazlılar, Dörtlü Finalde önce ezeli rakipleri Vakıfbank'ı 3-0 yendiler, finalde ise İtalyan Yamamay'ı hakkıyla 3-0 mağlup ederek tarihlerinin en büyük başarısına ulaştılar. Başkan Faruk Eczacıbaşı, başarının arkasında önemli bir ekibin bulunduğunu vurgulayarak, "Sadece sporcularımız ve teknik ekibimiz değil, kupanın arkasında önemli bir ekibin teri var, 49 yıllık Eczacıbaşı tarihi var" dedi. Eczacıbaşı mutlu, biz İzmirliler de mutluyuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA