• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yuvaya dönüş GÜRKAN ERTAÇ

Yuvaya dönüş

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.06.2015, 00:00
Onlar ARKAS'ın, Altınordu Konak Belediyesi'nin lig ve Avrupa Şampiyonluklarına imza atmışlardı. Voleybolumuzun 43 yaşındaki efsanesi Gökhan Öner, ARKAS ve A.Ordu'ya uzun yıllar başarıyla hizmet edip parmak ısırtacak başarılara imza atarken faal sporculuk hayatını noktaladı, bu sezon 1.Ligde oynayacak Balspor'a sportif direktör oldu. Gökhan'ın çok sevilmesi yıldızların da Bal'a üşüşmesini sağladı. Ziraat Bankası'ndan smaçör Burak Hascan, milli takımın deneyimli liberosu Nuri Şahin ve Maliye Milli Piyango'nun pasörü, eski A.Ordu'lu Caner Çilekoğlu başkent defterini kapatıp yuvaya, İzmir'e döndüler. Bu sezon ARKAS'la birlikte BAL'ı da alkışlayacağız.

Haydi Kültürpark'a

Türkiye'nin en geniş katılımlı voleybol organizasyonu bugün 14.00'te İzmir Kültürpark 26 Ağustos Kapısı girişindeki yeşil alanda yapılacak, 500'ün üzerinde minik voleybolcu katılacak. Şenlik, kızlar ve erkekler 2003-2004, 2005-2006 ve 2007-2008 doğumlularla üç kategoride. Resmi hakemlerce yönetilecek maçlarda puanlama olmayacak, eğitici ve voleybolu sevdirici şenlik uygulaması gerçekleşecek. Şenliğe katılacak çocuklara forma verilecek, şortunu kendisi getirecek. Başlarında mutlaka bir hocaları, yanlarında da kimlikleri olacak. Takımlar okul, kulüp, mahalle, veya çevrelerinden kurulabilecek. Minikleri voleybol oynarken alkışlamak, geleceğin yıldızlarını şimdiden seçmek için haydi Kültürpark'a...

İki kupada rakiplerimiz belli oldu

Avrupa voleybolunun 2 ve 3 numaralı organizasyonu CEV Kupası ile CEV Challenge Kupası'nda kura çekimi yapıldı. G.Saray Daikin, Kadınlar CEV Kupası ilk turunda İsviçre'den Viteos Neuchatel ile eşleşti. Sarı-kırmızılı erkeklerin CEV Kupası ilk turundaki rakibi ise Rumen Municipal. Kadınlar CEV Challenge'in son şampiyonu Bursa B.B, ilk iki turu maç yapmadan geçecek. Erkekler CEV Challenge'de İst.B.B, 2.turda Bosna Hersek Mladost ile oynayacak.

TRANSFER... TRANSFER... TRANSFER
* Bayanlar Voleybol 1.Lig'de F.Bahçe Grundig, Sırbistan Milli Takımı yıldızlarından Brankica Mihajlovic'i transfer etti.
* Eczacıbaşı VitrA, Jordan Larson'un ardından bir diğer ABD'li oyuncu pasör Molly Kreklow'u kadrosuna kattı.
* Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Çanakkale
Belediyespor, smaçör Nefize Gaffaroğlu'nu renklerine kazandı.
* Nilüfer Belediyespor, geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Meryem Boz ile sözleşme imzaladı.
* Maliye Milli Piyango'dan Murathan Kısal'ı alan Şahinbey Belediyespor, iç transferde de Muhammed Ertuğrul ile anlaştı.
* Bursa Büyükşehir Belediyespor, 20 yaşındaki libero Aylin Sarıoğlu ile sözleşme yeniledi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA