• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Avrupa, Kaf-Kaf’ı çağırıyor GÜRKAN ERTAÇ

Avrupa, Kaf-Kaf’ı çağırıyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.02.2016, 00:00
Karşıyaka artık bir dünya markası oldu. ULEB Avrupa Lig'in de İtalya çıkarak kupada borusunu öttürürken, FIBA 24 takım arasında düzenlediği yeni lige yeşil-kırmızılıları onur konuğu olarak davet etti. İzmir ve Türk basketbolu adına ne büyük şeref.

Dün gece Karşıyaka'nın muhteşem bir basketbol şovunu izledik. 1.78 boyundaki bücür şeytan Lazeric Jones öyle süper hareketler yaptı ki herkese parmak ısırttı. Kendisinden 34 santim uzun Golibovic'in üzerinden attığı iki turnike var ki Harlem'de bile alkışlanır. Dalıp yaptığı asistler atttığı üçlükler ve oyunu yönlendirmesi fevkaladeydi.

Karşıyaka sezon başında özlediği kadroya şimdi kavuştu. Wright bu takım için olmazsa olmaz bir yetenek.

Mükemmel hareketler yapıyor, attığı şutlar bir harika. Karşıyaka taraftarının sevgilisi Gabriel yine örümcek adam olarak potaların üzerinde gezindi. Smaçlarıyla tribünleri ayaklandırdı. Carter üst üste attığı üçlüklerle rakibi ümitsizliğe itti. Sadece onlar mı? Pota altını rakibe dar hale getiren Iverson ve yeşil-kırmızılı formayı giyen tüm oyuncular muhteşemdi. Ben en çok genç Egemen Güven'in şahsiyetli oyununa bayıldım.

Soner'in ona yaptırdığı halleyop büyüleyici bir şovdu. Ufuk Sarıca takımını yine mükemmel yönetti. Son 13 dakikada bench'teki oyuncuları değerlendirmesi gerçekten onları kazanmak adına çok yerinde bir hareketti. Kaf-Kaf'ın dün geceki en büyük artısı İtalyanları sert savunması ile yıldırılmasıydı. Makarnacılar skor 100'ün üstüne taşınınca ne yapacaklarını şaşırdılar.

Pınar KSK isteseydi o NBA'da imrendiğimiz 130'lu sayılara çıkabilirdi. Bu Emilia'nın tarihinde uğradığı en büyük bozgunmuş. Pınar Karşıyaka bundan sonra bir Türk takımıyla Galatasaray ile eşleşti. Artık ligde ve Avrupa'da ritmini bulan Karşıyaka'yı tutabilmek çok zor. Karşıyaka aşıkları mı? Dün gece yine Arena'yı inlettiler. Zafer coşkusunu doyasıya yaşadılar. Pınar Karşıyaka da onların sevgisini büyük bir zaferle taçlandırdı. Kutlu olsun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA