• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Heyecan tam gaz GÜRKAN ERTAÇ

Heyecan tam gaz

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2016, 00:00
Voleybol Erkekler 1. Lig'de 15. hafta biterken, Beşiktaş'ı 3-0 yenen Halkbank 36 puanla bu haftayı da lider geçti. 30 puanlı Arkas ikinci, 28 puanlı İstanbul B.B ise 3.sırada. İst.Belediye'nin bir maçı eksik. İzmir maalesef iki temsilcisinden birini kaybetmek üzere. Sezon başı iyi seçemediği yabancılarını gönderen ve ARKAS'tan da set alamayan Bornova Anadolu Lisesi'nin kurtulması için mucizeler gerek. Haftanın diğer sonuçları: Ziraat B.-G.Saray: 3-0, İst.B.B-Maliye M.P: 3-0, Tokat B. Plevne-F.Bahçe: 1-3. 16.haftanın programı: F.Bahçe-Ziraat Bankası, İst.B.-Halkbank, G.Saray HDI Sigorta-İnegöl B., Maliye M.Piyango-Tokat B.Plevne ve Arkas-Beşiktaş (pazar 16.00) maçları var.

Salı günü buluşalım

İzmir'in filediki gururu ARKAS, CEV Şampiyonlar Ligi 2.turunda salı günü saat 19.00'da yıldızlar topluluğu İtalyan Cucine Lube'yi ağırlıyor. Cucine'de Türkiye'de Halkbank'ta forma giyen Küba asıllı Osmany Juantorena, F.Bahçe'den tanıdığımız İvan Miljkoviç de oynuyor. ABD Milli Takımı pasörü Christenson, dünyanın en iyi liberosu Fransız Grebennikov, Sırp orta oyuncu Podrascanin, smaçörler Sloven Cebulj, Sırp Stankoviç, İtalya Milli Takımının ünlü smaçörleri Parodi ve Fei de var. Ama ARKAS da onları formunun zirvesine yaklaşan Brezilyalı Borges ve Fransız Rouzier ile bombalamaya hazır. Voleybolu seviyorsanız salı akşamı kimseye randevu vermeyin. Bu maç kaçmaz.

Kuğular şampi...

Turgutlu artık tam bir voleybol kenti oldu. Futboldaki başarısızlıklar nedeniyle Kasaba'nın filedeki elçisi Seramiksan sporseverlerin gözdesi oldu. Yıldırım Bayezid Spor Salonu dolup dolup taşıyor, pekçok insan dışarda kalıyor. Kuğular, son maçlarında şampiyonluktaki en büyük rakipleri Beşiktaş'ı da 3-1 yenerek zirvedeki yerlerini sağlamlaştırdı. Önümüzdeki sezon Süper Ligde Seramiksan'ı doyasıya alkışlayacağız gibi görünüyor. Başkan N.Bülent Erkul, "İkinci devre maçlarında liderliği bırakmayan takımımızın Beşiktaş gibi bir dev rakibini rahatça yenmesi bizleri gururlandırdı. Başarılarımız sürecek" diyor. Manisa takımları 2.Ligde gövde gösterisi yaparken İzmirliler sıra takımları haline geldi. Karşıyaka, Manisa deplasmanında B.Şehir'den set dahi alamadı.

Fenerbahçe, Polis'i tutukladı

F.Bahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde harikalar yaratıyor, şampiyonluğa koşuyor. Sarı-lacivertliler, 12'li play-off turu ilk maçında deplasmanda Polonya'nın Chemik Police ekibini 3-0 yendi. Szczecin kentindeki Azoty Arena'da 11 bin kişinin izlediği karşılaşmada F.Bahçe süpqerstarı Kim Keong'un yokluğuna rağmen rakibine setlerde 25-20, 25-18 ve 25-23 üstünlük sağladı. Karşılaşmanın rövanşı salı günü Burhan Felek Spor Salonu'nda.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA