• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Final-Four gezgini GÜRKAN ERTAÇ

Final-Four gezgini

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.04.2016, 00:00
Ordu'da devam eden Voleybol Erkekler Süper Lig Final Four'un en ilginç oyuncusu hiç şüphesiz, Fenerbahçe'nin pasör Selçuk Keskin.
Deneyimli voleybolcunun özelliği, Final- Four'a katılan tüm takımlarda forma giymiş olması. ARKAS'ta 3 yılını geçiren Selçuk Keskin, Halk Bankası, İstanbul B.Belediye ve şimdi de Fenerbahçe'nin başarısı için ter döküyor. 34 yaşındaki Selçuk ayrıca Ziraat Bankası ve Galatasaray gibi iddialı takımlarda da oynadı. Başarısını ve uzun voleybol ömrünü eşi Zeynep'in yoğun desteğine ve aile bütünlüğüne bağlayan milli voleybolcu centilmenliğiyle de tanınıyor.

Eczacıbaşı'lı Bahar Toksoy bebek bekliyor

Vakıfbank'tayken İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti'ye aşık olan ve Denizli'nin Çine ilçesi Dorumlar Köyü'nde geleneklere göre düğünle hayatını birleştiren milli voleybolcu Bahar Toksoy Giudetti bebek bekliyor.
Eşi Vakıfbank'ta istemediği için, Eczacıbaşı VitrA'ya transfer olmuştu. Hamile kaldığı için voleybola ara verecek ve Ekim'deki doğumdan sonra devam edecek.

Avrupalı Seramiksan

İş alemindeki başarısının yanısıra voleybolda da dünyanın konuştuğu takımlar arasında yer almayı hedefleyen Seramiksan, Avrupa'ya açılma konusunda ilk adımları attı. 11- 13 Nisan'da Bursa'da yapılacak Dörtlü Finallerde 1'inci Lig'e yükselme mücadelesi verecek olan Kuğular, Bulgaristan'ın Filibe kentinin 1.Lig ekibi Maritza Plovdiv'i davet ederek iki hazırlık maçı yaptı. Başkan Bülent Erkul, Maritza ile bir dostluk köprüsü kurduklarını belirterek, "Eğer Süper Lige çıkarsak, ki buna yürekten inanıyoruz, Seramiksan Avrupa'da adından sözedilecek bir ekip haline gelecek. Avrupa Kupalarında oynamak en büyük hedef ve idealimiz" dedi.

İtalya'da Türk savaşı

Avrupa Voleybolunun en büyük organizasyonu CEV Kadınlar Şampiyonlar Liginde Dörtlü Final maçları yarın İtalya'da başlıyor.
Maalesef "aynı ülke takımları diğer rakiplerine karşı güçbirliği yapmasın" gibi çağdışı düşünce nedeniyle yarın saat 16.30'da F.Bahçe Grundig ile Vakıfbank'ı karşılaştırarak birbirlerine kırdıracaklar, bir Türk Takımı mutlaka lenecek. Diğer maç ise İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımıyla Rus Dinamo Kazan arasında 19.00'da oynanacak. Maçları D Smart naklen verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA