• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Harç bitti yapı paydos GÜRKAN ERTAÇ

Harç bitti yapı paydos

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.05.2016, 00:00
Voleybolda Erkekler Ligi'nde uzun yıllar transfer piyasasında amansız bir mücadele gördük. ARKAS, F.Bahçe, Halkbank, G.Saray, İst.B.Ş.Belediye, Ziraat Bankası, Maliye Milli Piyango ve Anadolu'dan pekçok takım yıldız savaşları yapar gibi astronomik paralara kadrolar kurdular. Taşıma suyla değirmen dönmeyeceği belliydi. ARKAS örneği altyapılara önem verenler kazandı, diğerleri kaybetti. Önce F.Bahçe küçülmeye gitti, şimdi de piyasada yaprak kımıldamıyor.
G.Saray'dan çıt çıkmıyor. Halk Bankası sessiz.
Takımın beyni pasör Ulaş, Ziraat Bankası'na transfer oldu.

ARKASSPOR kralını alıyor

Fransız Rouzier'i İstanbul B.Ş.B'ye gönderdikten sonra yerine Küba'lı dev Michael Sanchez Bozhulev'i alan ARKAS, Türkiye'deki terör tehlikesi nedeniyle kalmak istemediğini açıklayan Amerikalı pasör Kawika Shoji ile yolları ayırmıştı, şimdi daha yetenekli bir pasörle prensip anlaşmasına vardı. Mavi-beyazlıları yönetecek yeni isim Kanada Milli Takımının gözde elemanı TJ Sanders.
Sanders 1.91 boyunda, smaç yüksekliği 3.26, blok yüksekliği ise 3.08. Otoriteler, 25 yaşındaki bu yetenekli oyuncudan ARKAS'ın uzun yıllar yararlanabileceği görüşünü savunuyor.
Sanders'ın önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Aydın'da plaj çiçek açtı

Voleybol Federasyonu ve Aydın Büyük Şehir Belediyesi'nce düzenlenen TVF Pro Beach Tour 2016 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası Aydın'da yapılıyor.
Atatürk Kent Meydanı'ndaki alanda düzenlenen turnuvada, 15'i kadın, 13'ü erkek 28 takım şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor.
Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ukranya'dan da oyuncular var.
Final maçları bugün saat 16.00'da oynanacak. Dereceye giren 8 takıma toplam 32 bin lira para ödülü verileceği bildirildi. Kuşadası'ndaki plaj voleybol etkinliklerine alışmıştık da, Aydın'ın da devreye girmesi ne kadar güzel.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI