• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kovalayın lejyonerler GÜRKAN ERTAÇ

Kovalayın lejyonerler

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.05.2016, 00:00
Portekiz'li Pereira da Türk işi esnaf olmuş.
G.Saray'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi, "Ezeli rakibimizi yenerek kupayı müzemize götürmek istiyoruz" dedi.
Yemezler... Kupa sarı-lacivertli taraftarları kesmez.
Üstelik onuda başaramadı. Portekizlinin yap-boz oyunu kupa finalindede sürdü. Sahaya bir 11 çıkardı evlere şenlik. Takımın moral kaynağı Gökhan Gönül yok. Neymiş milli maçta yorulmuş. Mübarek Selçuk ve diğer G.Saraylılar yorulmadı mı? Şener'i koydu, çuvalladı. Alves tribünde oturuyor, Ba gibi bir acemi defansın göbeğinde. Caner'i yedin al sana Hasan Ali... Güya Pereira büyük hocaymış! Riekerink ondan akıllı. Volkan'ın başına iki adam dikti.
Fener son haftaların formda adamı Podolski'yi durdurmayı düşünmedi. Şahsen beni de kesmiyor.
F.Bahçe'nin esas hedef lig şampiyonluğuydu.
Kupa sadece teselli ikramiyesi olur ve başarısızlıkları, sezonun kötü değerlendirmesini gölgeleyemez.
Artık hesap sorma zamanıdır. Defterler açılsın, milyon Euro'ları götürüp de karşılığını veremeyenler valizini toplamalıdır. Başkan Aziz Yıldırım da artık inşaallah yanlış ata oynadığını kabul eder de Braga'lıyı gönderir, kadroda büyük revizyona girişir. İşte bana göre yolcuların listesi: Alves, Diego Ribas, Meireles, Josef, Ba ve de iyi teklif gelirse Nani ve Robin Van Persie. Zaten UEFA yakaya yapıştı ya, öyle uçuk-kaçık transfer yapılamayacağına göre küçülme şart. Yani nokta transferlere gidilecek, başka çaresi yok. Galatarasay ilk yarıda Hasan Ali'nin ofsayt pozisyonunu bozarak Podolski'ye armağan ettiği golle öne geçti. Fenerbahçe sanki kepenk kapatmışcısına son derece isteksiz ve kötü futbolla neticeye gidemedi. Pereira ikinci yarıda da yaptığı çılgınca değişikliklerle G.Saray'ın kupayı almasına çanak tuttu. Baskıyı arttıracakken Van Persie'yi oyundan almak yerine Fernandao'yu sokmak, aylardır sakat olan Markovic'ten meded beklemek ve tren kaçtıktan sonra Gökhan Gönül'ü 79. dakikada oyuna almak akıl alır uygulamalar değildi. Neticede F.Bahçe ne Avrupa'da gidebildi ne ligi kazanabildi, ne de kupayı... Bu sonuç Pereira, değil Yıldırım yönetimini bile götürür.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA