• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alayına isyan! GÜRKAN ERTAÇ

Alayına isyan!

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.05.2016, 00:00
İstanbul'da yenildiler ya, Ergin Ataman seyirciyi tahrik için her türlü planı hazırlamış.
Tetikciler önce Lasme sonra Göksenin el kol hareketleriyle 7 bin KSK aşığını tahrik edip sahaya indirmeye çalıştılar. Yetmedi, Mc Collum Kenan Sipahi'ye bir yüz felci harekatına girişti. Ve de Ergin Ataman tahriş şovu hakemlere saldırarak tamamladı.
EeeeSanki Türkiye'de diğer kentlerin hakemlerine kıran girmiş gibi İstanbul'dan üç hakem verilmiş. Bunlar belki aynı uçakta gelip gidecekler. Nasıl böyle bir tehlikeyi göze alırsınız ki? Pınar KSK kazanabileceği bir maçı bedavaya kaybetti. Son dakikada 6 sayı öndesin 9-0'lık seri yiyorsun olacak iş değil. Zaten faul yüzdeleri Karşıyaka'nın kaybettiğinin göstergesiydi. G.Saray 22'de 21 atarken, Pınar KSK 20'de 11'de kaldı.
Kafana takma Kaf-Kaf sen bu kadroyla buralara kadar geldin ya gönlümüzün şampiyonusun.
Gelelim KSK Camiası'nda çok uzun yıllar süren ve kangren haline gelen hatalı davranışa. Basketbol, yeşil-kırmızılıların Avrupa'ya açılan örnek penceresidir. Futbolda ise Kaf-Kaf, maalesef, bırakın Avrupai başarılar elde etmeyi, birara amatör kümeye düşmüş, o devrin federasyon başkanı Mazhar Zorlu tarafından kurtarılmıştı. Şimdiyse kötü yönetilmenin ve hataların sonucu İkinci Lig macerası yaşayacak duruma gelinmiştir. Ve yine işin üzücü olan yanı, bu kara tablodan sorumlu olanlar, kaynak yaratma becerisini gösteremedikleri için futbolun kurtuluşu bahanesiyle basketbol takımının parasına göz dikmişlerdir. Kıymayın güzelim basketbol takımına. Bütçeden koparacağınız her lokma basketbol takımını zayıflatacaktır. Kurtuluş basketbol şubesinin özerkleşmesinde yatmaktadır, ilk genel kurulda gerçekleşmelidir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA