• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Seramiksan’dan önemli etkinlik ve kurtuluş savaşı GÜRKAN ERTAÇ

Seramiksan’dan önemli etkinlik ve kurtuluş savaşı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.02.2017, 00:00

Turgutlu Seramiksan spor alanında önemli etkinliklerde bulunarak adından övgüyle sözettiriyor. 2017 Avrupa Kar Kupasına sponsor olmaları muhteşem bir atılım. Türkiye Satış Müdürü, M.Süreyya Çağlar, her zaman sporun yanında, her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Sultanlar Ligi'nde Ege'nin tek temsiclcisi Seramiksan da yarın saat 14.00'te İstanbul'da Beşiktaş ile kader maçına çıkacak. 3-0 veya 3-1 kazanırsa play-out oynamadan kurtuluşunu ilan edecek. Sırp smaçör Krsmanoviç geldikten sonra son iki maçında Nilüfer'i deplasmanda 3-2, Sarıyer'i evinde 3-1 yenen Seramiksan'a başarılar.

Kıyamet kopuyor

Sekiz takımımız bulunduğu için Ege Ligi olarak adlandırdığımız Bayanlar Birinci Lig (A) Grubu'nda play-off için müthiş bir mücadele var. Beylikdüzü 59 puanla vizeyi aldı, kalan 3 takım için Manisa B.Ş.B, Bursaspor, Alaşehir ve KSK amansız bir yarış içinde.
Manisa B.Ş.B'nin 55, Bursaspor, Alaşehir ve KSK'nin 52'şer puanı var. Ligi yabancısız götüren ve birara üstüste 12 maç kazanarak iddialı duruma gelen Karşıyaka'nın fikstürü zor. Bursa'ya ve Manisa'ya deplasmana gidecek, içerde Salihli ile maçı var. Özetle Kaf-Kaf'lara mucize gerekiyor. İlk 4'e girecek takımları Manisa takımlarının mücadelesindeki sonuçlar belirleyecek. Salihli B.-Alaşehir B., Alaşehir B-Manisa B.Ş.B maçlarının neticesi çok önemli. Son 3 haftada zirve programı: BİRİNCİ HAFTA: Bursa-KSK, Salihli-Alaşehir, Manisa-ROTA, Balıkesir-Beylikdüzü, İKİNCİ HAFTA: KSK-Salihli, Alaşehir-Manisa, Y.Yurt- Bursa, Beylikdüzü-Y.Bayramiç, SON HAFTA: Manisa- KSK, Alaşehir-ROTA, Bursa-Beylikdüzü.

Şampibahçe

Efeler Ligi başlarken F.Bahçe'ye şans veren hiç yoktu. "Zirve yarışı, ARKAS, Halkbank, Ziraat ve İst.Belediye arasında geçer" yorumları ağırlıktaydı.
Ama F.Bahçe son 10 maç öyle inanılmaz bir başarı grafiği çizdi ki, basamakları ikişer ikişer atladı ve sonunda zirveye oturdu. Önüne kim çıktıysa yendi:
G.Saray 3-0, İnegöl:
2-3, Urfa: 3-0, Tokat:
2-3, Halkbank: 3-1, Maliye: 3-2, İst.B: 1-3, Ziraat: 3-0, ARKAS:
0-3, Beşiktaş: 3-1. Kalan maçlarda Kanaryaların yakalanması çok zor. Tokat, Urfa, İnegöl ve G.Saray'la oynuyorlar. Rakipler birbirlerini yiyecek:
BJK-Halkbank, Ziraatİst.
B, ARKAS-Maliye, Maliye-Ziraat, Halkbank- ARKAS, Ziraat- Halkbank, İst.B-Maliye, Maliye-Halkbank, Halkbank- İst.B. Yani Fener'in ilk bölümü şampiyon bitirmesi garanti gibi. Kaptan pasör Selçuk, Metin Toy, Sket, Pajenk, Quesque ve İbrahim çok formda. CEV Cup da çok başarılılar, son 16'ya kaldılar. 16 maçtır yenilgi yüzü görmüyorlar. Ligde bekleneni veremeyen ARKAS'a 4.sıra yakışmıyor.
Hiç olmazsa ikinciliği bırakmamalı.
İst.BŞB.'nin havlu atması da ilginç.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA