• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BERABERLİK NOTLARI HALİL FİNCAN

BERABERLİK NOTLARI

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.11.2015, 00:00
Süper Lig'deki beraberlik patlamasına karşın PTT 1. Lig'de son iki haftada toplam 2 beraberlik çıkması da hayli enteresan. Ancak bu tabloya karşın genel beraberlik adedinde yine PTT'nin 27-24 önde olduğu gerçeği de var. Orada da Medicana Sivasspor gibi 1 puancı iki takım göze çarpıyor. Biri Balıkesirspor diğeri G.Antep BŞB. Ancak 6'şar beraberliğe rağmen G.Antep BŞB.'nin 3., Balıkesirspor'un ise 12. olmasının da sebebi açık. Çünkü G.Antep en çok beraberliği elde eden ekiplerden biri olmasına rağmen aynı zamanda şu ana dek ligin yenilgisiz tek takımı. Bu tabloya göre Balıkesir'in sezonun ilk maçında G.Antep BŞB. ile yenişememesi ilginç değil ancak 6 haftalık galibiyet boşluğundan sonra daha yeni kazanması onun bu sıralamanın neden dibinde olduğunu açıklıyor.

Biliyorum hep beraberlikten bahsettik ama Akhisar Belediyespor'un mütevazi kadrosu ile son 5 haftada aldığı 4 galibiyet ile (diğeri de F.Bahçe beraberliği) zirve yürüşünü es geçemeyiz. Süper Lig'deki tek ilçe takımı olan Akhisar'ın bu yürüşünün arkasının gelmesini umut ediyoruz. Ve şimdiden kulüp Rodallega'ya gelecek teklifleri nasıl değerlendirecek merak ediyoruz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA