• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
48 GOLÜN ŞİFRESİ HALİL FİNCAN

48 GOLÜN ŞİFRESİ

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2016, 00:00
Size arka arkaya G.Saray'ın ikinci yarıdaki defans dörtlülerini sıralayacağım.
Belki biraz uzun ama meseleyi anlatmak ve anlamak için gerekli.
Bu yüzden sabırla okursanız sevinirim.
M.Sivas maçı: Sabri-Chedjou- Denayer-Hakan. Osmanlı maçı: Sabri-Semih-Denayer-Hakan.
Torku Konya maçı: Linnes- Koray-Chedjou-Olcan. Mersin maçı: Denayer-Semih-Chedjou- Carole. Trabzon maçı: Sabri-Koray- Hakan-Carole. G.Antep maçı:
Linnes-Koray-Hakan-Olcan.
Başakşehir maçı: Linnes-Denayer- Hakan-Olcan. G.Birliği maçı:
Linnes-Denayer-Semih-Olcan.
Eskişehir maçı: Linnes-Donk-Semih- Carole. Rize maçı: Koray- Denayer-Semih-Carole. F.Bahçe maçı: Semih-Denayer-Hakan-Olcan.
Antalya maçı: Linnes-Semih- Hakan-Carole. Kasımpaşa maçı: Linnes-Koray-Semih-Carole.
Bursa maçı: Sabri-Hakan-Denayer- Carole. Beşiktaş maçı:
Linnes-Denayer-Hakan-Carole.
Peki buradan çıkaracağımız ana fikir ne? Dikkat ettiyseniz herhangi bir dörtlüyü bir sonraki haftada göremiyoruz. Tamam, zaman zaman bu haftada olduğu gibi sakatlıklar veya cezalar da buna etken olmuştur ancak yaşanan değişkenliği sadece bu duruma bağlamanın yanlış olduğunun sanırım hepimiz farkındayız. Başakşehir maçı dışında Muslera'nın sabit kaldığı ve önündeki dörtlünün sürekli değiştiği bir takım var ortada. Ve yenilen 48 gol.
Bu yüzden bu 48 gol tuhaf karşılanmamalı elbet. Ancak açılımında G.Saray adına can sıkıcı bir detay var. G.Saray bitime daha iki hafta varken bu 48 golle tarihindeki en çok gol yediği sezona ulaştı. Hani "Gerçekleri tarih yazar.
Tarihi de G.Saray" diye bir marşı var ya o yüzden hatırlatmak istedim. Tarih bunları da yazıyor.
Yönetimi, teknik heyeti, yedek kulübesi, savunma hattı, orta sahası ve hücum bloğu bu kadar değişen bir takımın vardığı şu sonuca bakarken şaşırmamak gerekiyor. Zaman zaman sağ beki Semih veya Koray, stoperi Donk, ön liberosu Chedjou, golcüsü Sabri olan bir takım için ancak ve ancak "Belli ki bir şey arıyorsunuz.
Ancak lig bitti bulun artık" diyesi geliyor insanın. Ben kendi adıma G.Saray'ı izlerken daha çok yoruluyorum. Çünkü birçok mevzuyu anlamıyorum.
Bazen anladığımı sanıp yanılıyorum.
G.Saray taraftarı ara sıra heyecanlansa da "Şu sezon bitse de bu eziyetten kurtulsak" halinde kuşkusuz. Sıkıcı bir filmi izler gibi olanı biteni izlemek zorunda kalıyorlar. İyi de ya filmin devamı çekilirse? Çünkü gidişat büyük bütçeli bir filme olanak tanımayacak gibi. İyi haftalar...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA