• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tiksindim! METİN GÖKALP

Tiksindim(!)

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.02.2017, 00:00

Tek ayaklı bir finalin öncesi, takımların veya teknik direktörlerin diyeyim, durumlarına şööyle bir göz gezdirirsem eğer Şenol Güneş Hoca, beton zeminleri adımlamakta hala... Yani yere, çok sağlam basmakta... Advoocat'da durum, epey vahim!
Son hafta Kayseri karşışında aldığı üzücü sonuç sonrası, kaygan zeminlerde dolaşmaya başladı ki ayağı, ha kayacak, diğer bir deyişle, Aziz Yıldırım tarafından kaydırılacak(!) Haa! Fenerbahçe'nin diğer bir dezavantajı da, otuz küsur bine karşı, iki binleri bulan seyirci rakamıydı, dün akşam... Karşılaşmanın başlamasına gelince... İki boksörün, 'karşısındakinin midesi mi zayıf, yoksa sol tarafı mı?' gibisinden denemelerle geçeceğini düşünüyordum.
Yabancı oyuncuların çıkış tünelinde, birbirlerine o denli 'şefkatli!' sarılmaları, oyun alanına yansıyacağını tahmin ediyordum ki Van Persie, Oğuzhan'a yaptığı el hareketiyle, daha ilk dakikalarda gerdi karşılaşmayı! Akabinde, Tosic'e yaptığı 'tahrik!' sonucunda ortalık, dönmez mi yangın yerine?
Fenerbahçe'nin temkinli başlaması...
Lens'in, ilk tehlikeli harekete imza atması...
En rol alması gereken Talisca ile Quaresma'nın, tam da ortalarda gözükmemelerini dile getirecekken... Talisca'nın şutları, Q7'nin asistlerini övmeye geçtiğim saniyelerde, maçın karakolda biteceğini gösteriyordu, Persie imzalı, izlediğim sahtekarlık kokan o enstantaneler(!) Fener, sayısal üstünlüğü, dolayısıyla Beşiktaş, eksik oynamasından ötürü 'mazlum!' konumuna girdi, ikinci yarı başına...
Yahu, neyi uzatıyorum ki? Dün akşam, Van Persie denilen ve benim hayran olduğum adam, müthiş bir 'aktör!' olduğunu göstermiştir, futbol kamu oyuna... 'Ali Palabıyık' denilen amatör, yemiştir Persie'nin bu hamlesini...
Geçtim... Yine bu amatör hakem, Cenk'e yapılan faulu devam ettirmesi sonrası gelen ve ofsayt kokan golü, bilmem nasıl açıklayacak?
Neyse; Fener her türlü stratejeyi uyguladı ve kazandı dün akşam... Advoocat'da, sıyırdı paçayı(!) Ama, önemli bi şey söyleyim mi? Futbol, böyle yönetim, böyle sahtekar yabancı futbolcu ve bu hakemlerle, hiç bir şekilde bitmez...
Anlayacağınız, tiksindim futbolcular ile hakemlerin tavırlarından(!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA