• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şölene bakın NECDET KESTELLİ

Şölene bakın

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.06.2017, 00:00

Katılımımız müthiş: Milli oyuncularımız Pemra Özgen, Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın, Ayla Aksu, Melis Sezer, Berfu Cengiz, İpek Öz, Betina Tokaç, Cemre Anıl, Azra Deniz Çömlek, Zeynep Ay yanında genç ve ümit veren Esen Kökçe, Yağmur Akdemir, Zeynep Çakırer, Doğa Selen Takunyacı, İlay Yörük, Deniz Paykoç, Muazzez Demirci.
Bunların içinden tam 11 oyuncumuz ana tabloda: bize de, onlara da müthiş bir motivasyon...

Daha ne olsun!

Milli yıldız oyuncularımız şampiyonluk için çalışacaklar.
Gençlerimiz ise eleme ve çiftlerde şanslarını deneyip tecrübe kazanacaklar. Ayrıca güçlü yabancı oyuncularda burada boy gösteriyorlar. Sıralamalarına hiç bakmıyorum, çünkü görebildiğim kadar hepsi iyi oyuncu, hepsi koşuyor, hepsi savaşçı, hepsi topa çok iyi vuruyor, hepsi de zevkle seyrediliyor.
İşte geleceğin yıldız adayları KÜLTÜRPARK CUP'ta...
Ayağımıza geldi. Sponsorlar ise müthiş: onları, isim isim olmasa da başta ana sponsor TEB ve diğer sponsorları anmadan geçemeyeceğim, çünkü spor ve sporcularımız onlar sayesinde gelişiyor. Hepsine candan teşekkürler.

KÜLTÜRPARK'TA TENİS ŞOV

Muhteşem kort giydirmeleri içinde, tabii ve yemyeşil cennet bahçesinde, kızlarımız nasıl da yakıştı 75 yıllık Kültürpark'ımıza...
Ya seyirciler, cıvıl cıvıl genç görevliler, top toplayıcılar, görev sıralarını bekleyen çizgi hakemleri, kusursuz hizmetiyle restoranımız... Özlemişiz vallahi!
Aslında İzmir ve kulübümüz bu denli güzel organizasyonlara alışıktır, bu konuda tecrübelidir de, ve göreceksiniz en iyi şekilde de tamamlayacaktır. Kadın Başkanımız ilk gününden beri böylesi büyük bir organizasyonu çok istedi. Federasyonumuzun İzmir'li yönetim kurulu üyesi Bülent Necimoğlu da çok bastırdı ve bu 60 bin $ toplam ödüllü uluslararası kadınlar tenis turnuvası İzmir'in en doğru adresi Kültürpark'a alındı. TTF Yönetimine, TEB'e teşekkür ediyor ve turnuvanın hayırlı ve geleneksel olmasını diliyoruz.

ÇAĞLA'DAN TAVSİYELER

Kadın Başkanımız Server Uyaroğlu'nun samimi açılış konuşması, TTF'nin çiçeği burnunda İzmirli yeni Yönetim Kurulu üyesi Sevgili Bülent Necimoğlu'nun açıklamaları ve Turnuva Direktörü Zeynep Kavak'ın turnuva hakkında verdiği bilgilerden sonra Milli sporcuları Çağla Büyükakçay ve Başak Eraydın, zevkle katıldıkları bu yeni ve önemli turnuva hakkındaki düşünceleri yanında, arkalarından çoğalarak gelmekte olan yıldız adaylarına tavsiyelerde bulundular.

Sevip emek vereceksiniz

En önemlisi ise tecrübeli Çağla'nın söylediği son bir cümle idi: Tenis çok zor bir spor, zor bir meslek... Önce çok seveceksiniz, sonra büyük emek verip yılmadan, yorulmadan çalışacaksınız ki bu sporun basamaklarından yavaş yavaş ve yükselerek başarılara ulaşabilesiniz... Tabii ki ciddi bir ekip ve güçlü destek ile...Turnuvaya çok önem verip çok iyi hazırlanmış olan Kültürpark yönetimi ile bu turnuva boyunca ilgilerini hiç eksiltmeyen değerli medya mensuplarına, canla başla çalışan personeline, turnuvada emeği geçen herkese üstün başarılar diliyor, turnuvanın Kültürpark'ta gelenekselleşmesini diliyorum.

KIZLARIMIZ KORTLARDA

Pazartesi günü açılışı yapan tecrübeli ve İzmir aşığı Pemra Özgen perdeyi açarak 2. tura çıktı. Salı, ana tabloda kızlarımız kortlardaydı. Berfu Cengiz müthiş bir performansla rakibini saf dışı bıraktı. Ardından Cemre Anıl ve sırasıyla Ayla Aksu ve Melis Sezer'i yenen Başak Eraydın yüzümüzü güldürüp tur atladı.
Günün son maçında ise medarı iftiharımız Çağla Büyükakçay'ın rakibi. İspanyol Badosa idi. 3 saatlik müthiş bir mücadele oldu.
İki oyuncu da seyircilere tenis resitali sahnelediler. Maç hep ortadaydı, gitti geldi. Beraberlikler ancak ve ucu ucuna "tie break"'ler ile sonuçlandı. Ama maalesef, tenis bu ve ancak bir kişi kazanabiliyor. O da maalesef Badosa oldu. Umarız Çağla şimdi Wimbledon'da başarılı olur ve bizleri de sevindirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA