• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Amerika Açık’a erken veda NECDET KESTELLİ

Amerika Açık’a erken veda

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2019, 00:00

Amerika Açık aslında henüz başladı ama bizim oyuncularımız için, bizler için maalesef bitti. Milli oyuncularımız Pemra Özgen, Başak Eraydın ve Cem İlkel kendi puanlarıyla bu "Gran Slam"'e elemelerden katılmayı hak etmişler, bizleri de sevindirmişlerdi. Ana tabloya yükselmelerini bekleyen biz tenis severler üzülmüş olsak da yine oyuncularımızı gösterdikleri özverilerden dolayı alkışlıyoruz. Umarız artık bu yenilgiler sonunda tüm yetkili ve sorumlular sorunlar, eksiklikler ve nedenleri üzerine eğilir, çözüm ararlar da gençlerimizde aslında hak ettikleri başarılara ulaşırlar. Kariyerleri boyunca "Grand Slam"'lerin dördünü de kazanmış olan ve tenis içindeki ezeli bu büyük rekabetin iki büyük oyuncusundan, rakibine karşı 20-2 galibiyet üstünlüğü bulunan en büyüğü ve bu turnuvada 7. Şampi-yonluğunu arayacak olan Serena Williams, uzun bir sakatlıktan sonra bir türlü kendine gelemeyen 2006'nın unutulmaz şampiyonu Maria Sharapova'yı ilk gün ve ilk turda 6/1 ve 6/1'lik iki sette ezdi geçti. Dimitrov'un Seppi'yi; Chardy J'nin Hurkacz H'ı; Cuevas P'ın Sock'u ; JMladenovic K'ın Kerber'i yenmeleri enteresandı!

ATAKAN GURURUMUZ

Sporcumuz Atakan Karahan Belçika'da düzenlenen Tennis Europe U14 Kategori 2 Argayon Cup turnuvasını teklerde şampiyon, çiftlerde de finalist olarak tamamladı. Tekler finalinde İsviçreli rakibini 6/4, 7/5 'lik iki set sonunda yenenn Karahan teklerde şampiyon, çiftlerde de Bulgar partneri ile finale kadar çıktı ve fi- nalist olarak tamamladı. Atakan Karahan 14 yaş altı Tennis Europa sıralamasında bu hafta 20. sıraya yükseldi. Tebrik ediyoruz.

ÇAĞLA 10. ŞAMPİYONLUĞU KAZANDI

Çağla Büyükakçay Almanya'da düzenlenen 25.000 dolar toplam ödüllü "Braunschweig Women's Open" turnuvasında Alman Katharina Gerlach'ı 6-4, 6-2 yenerek şampiyon oldu. Kariyerinde bir WTA İstanbul Cup şampiyonluğu bulunan gururumuz Çağla bu zaferle 11. tekler şampiyonluğunu elde etmiş oldu. Alkışlıyoruz.

TENNİS EUROPE 16

İstanbul Enka Kulübünde düzenlenen bu Kategori 3 Tenis turnuvasıında Türk sporcular, finallerde de yine Türk sporcular ile karşılaştılar ve tüm kategorilerde şampiyon oldular. Erkeklerde Fatih Sarı, kızlarda Zeynep Naz Dara, çift erkeklerde Emre Damar Arıkoğlu- Umut Kaan Yenilmez ikilisi ile çift kızlarda Zeynep Naz Dara-Melissa Yakup Pour çifti şampiyonluğa ulaştı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA