• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

İlişki durumuna övgü

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.02.2017, 00:00

Soru şu; sosyal medyada takip ettiğiniz, eşiniz dostunuzun 'ilişki durumu' ile ne kadar ilgilisiniz?
Cevap da benden gelsin, çok ilgilisiniz...
Başıma geldi de biliyorum, şunu ayırt etmem lazım ama.
Çok yakın dostlar, arkadaş ve akrabaları işin dışında bırakarak söylüyorum bunu, onların merak etmesi normal. İlgilenmesi ve bir durum değişikliğinde yorum yapması da... Ancak Facebook üzerinden yaptığım bir ilişki güncellemesine öyle çok şaşırdım ki, paylaşmak istedim.

SERBEST İLİŞKİ NE OLA?

Öyle her deneyimini anlatan biri değilim biliyorsunuz, ancak tuhaf bir olaydı yaşadığım. Facebook'ta var ya, ilişki durumu diye bir şey. Evli, nişanlı, serbest ilişki, ilişkisi var gibi seçenekler var hani... Orada yaptım değişikliği, sonrasında öylece kalakaldım... Arkadaş, bir tebrik ve alkış yağmuru; ne oluyor dedim. Telefon çın çın çın ötmeye başladı. Mesajlar, mesajlar, aranmalar!
Sanki Nobel aldım, Oscar'a aday gösterildim, Grammy'de sahne aldım. Gülmeye de başladım bir yandan. Gülerken sinirim bozuldu, bu muydu yani kamuoyunun benden beklentisi. Bir ilişkim var ya da yok, heyecan yaşadılar sayemde. Diyelim ki, yanlışlıkla o seçeneği işaretledim veya ne bileyim eski sevgiliye nispet yaptım.
Teyzem onbeş saniye geçmemişti ki mesaj attı, gecenin bir vakti hem de. Gece yarısından sonra yapmıştım güncellemeyi.
Teyzemin bilgisayar başında yaşadığını biliyorum, neticede teyzem bir şey diyemem, anne yarısı. Kimi zaman daha yazımı daha eklemeden sosyal medyaya, teyzemden 'like' alıyorum.
Jet hızıyla hissediyor, gönderi yerine ulaşmadan da beğeniyor.
Şu dünyanın büyük firmalarına, bankalarına dadanan hacker'lardan biri olduğunu düşünüyorum bir yandan ama fazla dillendirmesem iyi olacak yoksa ihbar falan kabul edilir. Teyzem bilgisayarından ayrılamaz, ailemiz bir felakete sürüklenir... Her neyse, konu benim aşk hayatımdı...
Telefon çalmaya başladı, yakın bir arkadaşım aradı, yetişemedim, mesaj bırakıp fırça atmış;
"Bravo darling, ilişki durumun değişmiş, beşinci şahıslardan duyuyorum, derhal ara beni ve bilgilendir"...

KOCAN KADAR KONUŞ!

Güzel yazılar yazdım, çok güzel yazılar yazdım, hayatın anlamını söyledim, aşkın sebeplerini anlattım, mutluluğun sırrını verdim.
Eşin, dostun umurunda bile olmadı.
Eline, emeğine sağlık diyen hep okuyucu. Sağolsun, var olsun okuyucu... İster evli, ister bekar, ister ayrılmış, dul kalmış, terk edilmiş, terk etmiş demiyor desteğini esirgemiyor.
Yakın dostların terk derdi ilişki durumunuz, Statü atlanıyor ya koca bulunca.
Tövbeler olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA