• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Seçim sandıkları kedi ve köpeğe mesken oldu ERKİN USMAN

Seçim sandıkları kedi ve köpeğe mesken oldu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.01.2017, 00:00

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'dan iddialı bir çıkış:
"Sokak hayvanlarına büyük önem veriyoruz. Can dostlarımız için birçok proje geliştirdik, geliştiriyoruz.
Merkezde idari bölüm, modern cihazlarla donatılmış ameliyathane ve muayene salonu, yoğun bakım ünitesi, aynı anda 60 köpeğin misafir edilebileceği ısıtmalı 30 adet padok ve 20 adet kedi kafesi, ısırma ve tırmalama yapan sokak kedi ve köpekleri için de karantina bölümü bulunuyor.
Hayvan bakımevi hizmete girdiğinde yıllık ortalama 2 bin 500 can dostumuzun tedavisi bu merkezde yapılabilecek." İlçe sokaklarında başıboş gezen, yardıma, yemeğe, suya muhtaç sokak hayvanlarının gerek hayvanseverler gerekse Veteriner İşleri Müdürlüğü aracılığıyla geliştirilen çeşitli projelerle yalnız bırakmadıklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'dan son söz:
"Projemiz, hayvanseverler tarafından da beğenildi. Burada can dostlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. Belediye olarak hayvansever vatandaşlarımızla yürüttüğümüz ortak çalışmalar çerçevesinde, yerel hayvan koruma görevlilerine eğitimler verdik.
Yakın zamanda seçim sandıklarından yaptığımız kedi evlerini kendilerine teslim ettik.
Sokak hayvanlarını kısırlaştırma ve tedavi çalışmalarını da ayrıca sürdürüyoruz.
Her zaman can dostlarımızın yanındayız. Onların ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

DP'li Ocakoğlu'nu tehdit edenler kim?

Demokrat Parti'nin yöneticilerinden Samet Ocakoğlu'dan ilginç bir açıklama: İzmir siyaset aleminin renkli simalarından biri olan Ocakoğlu çevresinde peydahlanan bazı simalardan rahatsızlığı şöyle dile getiriyor:
"Şunu biliyorum ki güvenilir olmak, her zaman güvenilir insanlarla birlikte olacağımız, etrafımızda kendimiz gibi güvenilirler olacak demek olmuyor. Aksine, başkaları için güvenilir insanlar etrafına çok fazla dikkat etmek zorunda.
Sevgili Usman, benim etrafımda sürekli dolaşan ve taciz, risk üreten, tiyatrovari katalog işleri ile yanımdaki kadınları dahi hedef alıp sıkıntı yaratan, türlü davranış bozukluğu içindeki, özel hayat hırsızı, haysiyet hortumcusu bu kadın ve erkeklerden oluşan ekip kim acaba? Bu senaryoyu uygulatan yönetmen kim?
Bunlar nereden besleniyor? Bu hikayenin insan kaynağı nereden?"

Genç işadamları "Önce iş" diyor

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı Serkan Sevim, Türkiye ve çevresinde olup bitenleri değerlendirip şöyle bir hükme varıyor:
"Dünyada bir kriz var. Türk insanı da krizlere öteden beri alışık. Bunun yanında da biz çok farklı gündemlerle bence vakit kaybediyoruz. Meselenin doğrusu, işimize odaklanmalıyız ve hayatımıza devam etmeliyiz.
Avrupa mutlaka olmalı.
Üzerine, Afrika, Çin ve Hindistan ve Amerika da olmalı. Artık dünya bunu gerektiriyor. Ondan kopalım buraya geçelim değil, her yerde olalım." Kısa adı GYİAD olan Derneğin Başkanı Serkan Sevim, yaşanan olumsuzluklara rağmen, Türkiye'nin çalışanlar için bir "fırsatlar ülkesi" olduğunu vurguluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA