• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

SİZE BU ÜLKEYİ BÖL-DÜRT-ME-YE-CE-ĞİZ

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.10.2015, 00:00
Dün Ankara'da patlatılan 2 bomba aslında tüm Türkiye'ye, Türkiye'nin huzuruna, refahına atılan bombadır. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır ve 78 milyon insana başsağlığı dilerim.

Kim ki eğer bunun müsebbiyse AMA'sız, EĞER'siz hiçbir mazeret üretmeksizin kınanmalı ve LANETLENMELİDİR.

Sebebi her ne olursa olsun, tek bir insanımızın kılına zarar veren terör eylemini savunmak, yanında durmak veya arkasına sığınmak insanlık dışıdır.

Dün bakıyorum sosyal medya üzerinden veya mikrofonlara 'ölenler solcular' diyenlerin ya yüreği kurumuş ya insanlıklarını yitirmişler ya da amaçları belli.

Kimse kusura bakmasın ama ölenin cinsiyeti, dili, dini, ırkı veya etnik kökenine bakmak ve bunu böylesine sunmak hangi ahlaka, hangi insanlığa sığar kardeşim?

Apaçık bir delilik halini yaşıyorsunuz...

Bir sözüm de terörü ve terör örgütünü lanetlemekten en başından bu yana kaçınan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a.

Demirtaş bey der ki;

"Yapılan saldırı devletin vatandaşa saldırısıdır!!!"

Ey Demirtaş; senin bu sözün siyasetçi değil, terör örgütünün temsilcisinin edeceği bir sözdür, bir cümledir.

SANA DA YAZIKLAR OLSUN DEMİRTAŞ...

Selahattin Demirtaş demişken hemen konuya da gireyim isterim..

Öncelikle; Tıpkı 7 Haziran seçimlerinden birkaç gün önce Diyarbakır'da patlatılan bomba gibi 1 Kasım seçimlerine artık sayılı günler kala bu sefer de başkentin göbeğinde ve adı 'BARIŞ' olan mitinge gelen insanlara yapılan bu saldırının tesadüf veya adresi belli olmayan bir olay olduğunu savunmasın.

Bu olayın aslında müsebbibi de bellidir, kaynağı da amacı da bellidir. 7 Haziran sonrası meydana gelen olaylardan dolayı kimin oylarının düşmüştü ve Diyarbakır'daki kanlı saldırı sonrasında kimin oyları yükseldi hatırlayın.

Şimdi de aynı senaryo sahnede.

Yine aynı partinin, terör örgütünün sözcülüğüne soyunan partinin oylarının düşüşte olduğu anketler tarafından ortaya konulunca, yine aynı senaryo sahnede. İnsanlar korkacak, insanlar tedirgin olacak, iktidar partisini suçlayacak ve oyları düşecek, terör örgütün sözcüsü gibi politika yapan parti ise bu korku ortamında zorla ve tehditle oyunu artıracak...

Hanımlar, beyler...

Terörün, terör saldırılarının öncelikli amacı; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bölmektir, bölmek isteyenlere hizmet etmektir. Ülkeyi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmek, günahsız insanların yüreğine korku salmaktır. Masum insanları sosyal yaşamından alıkoymak istemektir. Ülkede huzur ve asayişin olmadığına inandırmaktır.

Bunu lütfen ama lütfen unutmayın..

Şimdi birlik olma, bu tuzağa düşmeme zamanıdır. Bunu düşünenlere, bunu isteyenlere ve bunun için gayret gösteren, şehirlerin göbeğinde, masum insanların ortasında bomba patlatıp öldürenlere de hep bir ağızdan haykırma zamanıdır:

SİZ İNSAN KILIĞINDAKİ MAHLUKATLAR..
ASLA VE ASLA AMACINIZA ULAŞAMAYACAKSINIZ..
BU ÜLKE ÖYLE KOLAY KURULMADI..
ÖYLE KOLAY PES ETMEYECEĞİZ..
VE BİLİN Kİ..
SİZE BU ÜLKEYİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA