• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ŞEBNEM BURSALI

TERÖRİSTİN ÖNÜNDE “SAYGIYLA EĞİLEN” VEKİL!

sebnem.bursali@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.09.2015, 00:00
Hani birileri soruyor ya: "Ne demek yüzde yüz milli vekil ne demek?" diye.

Az sonra size kendi twitter hesabından yaptığı paylaşımları aktaracağım Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 550 milletvekilinden birisi olan HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan'ın mesajlarını okuyunca kim milli kim değil, sadece sizin yorumunuza bırakacağım..

Ama bu mevzuuya gelmeden önce dün istifa eden HDP'li iki bakanın bugüne kadar yaptıkları en doğru işin bu olduğunu kayıtlara geçirmek isterim. Tanımadıkları Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hükümetini meşgul etmek yerine, gitsinler, yerlere göklere koyamadıkları teröristlerin yanında saf tutsunlar.

Ve; işte sözde vekil HDP'li İbrahim Ayhan'ın 24 Ağustos tarihli twitter mesajı:

"Öz yönetim iradesi ve demokratik siyaset kararlılığı, siyasal soykırım tutuklamalarıyla yok edilemez. Öz yönetim ilanı, demokratik bir haktır."

Dün tarihli mesaj: "Dersim'in asi komutanı Baran Dersim ve Kobani direnişinin özgürlük savaşçısı Aziz Güler'in önünde saygıyla eğiliyoruz.."

Allanıp pullanarak "sözde barış güvercini" diye sunulan HDP'li bir vekilin kendi twitter hesabından (inanmayan @ibrayhan hesabından kontrol edebilir) attığı bu iki mesaj bile ne kadar "milli" olduğu konusunda size bir fikir veriyordur sanırım.
Anayasaya sadakat konusunda milletin huzurunda yemin eden bu sözde vekil, özyönetim ilan etmenin bir demokratik hak olduğunu söylüyor ya; ona tavsiyem bir Anayasa kitapçığı alıp zahmet olmazsa okuyuversin ki; bu ülkenin yönetim tarzının ne olup olmadığını öğreniversin.

İkinci mesajı için de birkaç sözüm var; 5 gün önce Tunceli Ovacık ilçesinde güvenlik güçlerimizin düzenlediği operasyonda ölü ele geçirilen Baran Dersim ve Aziz Güler kod isimli 2 teröristin "cesetleri önünde" SAYGIYLA eğildiğini ilan eden bu sözde vekille; alçak teröristler tarafından şehit edilen asker ve polislerimiz için "şehit" ifadesini kullanmak yerine "ölüler" ifadesini layık gören sözde vekil de aynı kişi...

Bayram önü fazla kızmayayım diyorum ama kendimi inanın çok ama çok zor tutuyorum ey dostlar. Sizce de 550 tane yüzde yüz milli vekil göndermenin zamanı gelmedi mi?

NOT:Şehit haberlerinin gelmeyeceği,ağız tadıyla ailemiz ve sevdiklerimizle geçireceğimiz bir Bayram olmasını dilerim. Kurban Bayramınız mübarek olsun...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA