• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’li Sertel buna ne buyurur YUNUS KARAKAYA

CHP’li Sertel buna ne buyurur

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2016, 00:00

Kendisi hakkında kaleme aldığım konular hakkında, sosyal medya hesabında akla ziyan açıklamalarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in, CHP Gençlik Kolları eski Başkan Yardımcısı'nı bile provokatör ilan ettiğini biliyor musunuz?
Olayın 2015 yılı Aralık ayında Menemen CHP İlçe Kongresi'nde yaşandığını belirtmek istiyorum.
O tarihte Ege Postası haber sitesinde yayınlanan habere sessiz kalan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'e ve okuyucularıma olayı bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
İddia odur ki Menemen İlçe Kongresi'nde Divan Başkanlığı yapan İzmir Milletvekili Atilla Sertel, seçim döneminde kendi çalışma gurubunda olan Ferhat Aksu isimli CHP'li genci salondan attırmış.
Peki, neden attırmış?
Ferhat Aksu isimli CHP'linin kongrede Divan Başkanlığı yapan Sertel'e yaklaşarak "Sayın vekilim birlikte çalıştık, seçim bittikten sonra neden telefonlarımıza çıkmıyorsunuz" demesi üzerine Sertel, kendisini "Terbiyesizlik yapıyorsun, git buradan provokatörlük yapma" diyerek polis eşliğinde salondan attırmış.

CHP Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı çıktı

Olayla ilgili Ferhat Aksu'ya ulaştım ve kendisinden yaşananları dinledim.
Bakın Ferhat Aksu neler söyledi;
Seçim süresi boyunca Atilla Sertel için alanda çalıştık. Sosyal medyada "İzmir Atilla Sertel'i istiyor" grubunu ben kurdum.
Onun için İl Disiplin Kurulu'nda şahitlik yaptım. Peki o ne yaptı, seçim bitti telefonlarıma çıkmadı. Ben uzun yıllar CHP'de Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Atilla Sertel'in adaylığı düştüğünde sokakta çıkıp bu haksızlığa dur diyenlerin başında gelenlerden biriyim. Şimdi seçim bitti, Sayın Sertel telefonlara çıkmıyor.
CHP'de 'öküz öldü ortaklık bitti' mantığıyla kimse siyaset yapamaz.
Benim bir derdim yok, vekil olmadan önce bu adamla defalarca çalıştım. Milletvekilliği düşürüldü, gittim lehinde ifade verdim. Her konuda yardımcı oldum. Benim ondan beklediğim bir defa da olsa beni araması.
Defalarca kendisini aradım, telefonuma cevap vermiyor.
Sadece bu koltuğa oturana kadar mı vekillik? Biz taban olarak omuz omuza verip gecemizi gündüzümüze kattık, çalıştık. Hiç mi çalışmamızın, emeğimizin karşılığı yok. Ben ne para ne de pul istiyorum. Bugüne kadar hiçbir şey talep etmedim.
Provokatör falan değilim ben, bu partiye emek vermişim.
Ben bu partinin gençlik kollarında da, gönüllü kadrosunda da yer aldım. Önseçimde ve genel seçimde çalıştım. Görüntülerin hepsi bende mevcut.
Benim vekilimdir, benim verdiğim oyla, çalışmamla seçilmiştir.
Provokatör değilim. İl yöneticiliği ve gençlik kolları başkan yardımcılığı yaptım. Atila Sertel için çalıştım. Vefa istiyorum, başka bir isteğimiz yok. Ben işsizim, iş de talep etmedim. Kendi sıkıntılarımdan dolayı işi bırakmak zorunda kaldım. Bir gün sahip çıkmadı. Bir telefon açmadı.
Dört kere evim kurşunlandı.
Niye bir gün arayıp sormadı.
Bütün her şeyden haberi var.
Koltuğa oturdu işi bitti."

Geçmiş olsun Acar

Foça Belediyesi MHP Meclis Üyesi Taner Acar ameliyat oldu.
Geçtiğimiz günlerde şiddetli ağrı şikayetiyle Çiğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Taner Acar'ın apandisit ameliyatı oldu. Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim, mutlu oldum.
Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA