• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mobilya sektörüne hayat veren fuar YUNUS KARAKAYA

Mobilya sektörüne hayat veren fuar

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.02.2017, 00:00

Mobilya sektörünün emek yoğun yapısı, birçok sektör ile olan bağlantısı ve son yıllarda öne çıkan bilgi ve teknoloji kullanımı ile imalat sanayi içerisinde önemli bir yere sahip olduğu inkar edilemez bir gerçektir. Türkiye'de istihdam açısından önemli bir yere sahip olan mobilya sektörünün, kentleşme oranının artması ve oluşan iç talebe paralel biçimde son 15 yılda hızla büyüme eğiliminde olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ihtisas fuarı MODEKO 2017 28. İzmir Mobilya Fuarı açılıyor. 1 Mart 2017 Çarşamba günü başlayacak olan fuar, sektör paydaşlarına fırsatlarla dolu 5 önemli iş günü sunacak. Kabına sığmayan fuarı büyüterek Fuar İzmir'e taşımanın onurunu yaşadıklarını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, yoğun ilgi görecek fuarın büyük iş bağlantılarına da zemin oluşturacağını söyledi.

EGE ZİRVESİ

Mobilya sektörünün Ege Zirvesi niteliğindeki fuara 350'nin üzerinde seçkin firma katılacak.
Türkiye ve dünyanın bilinirliği yüksek MODEKO markası adı altında yer alacak olan katılımcılar sergileyecekleri en son trendleri ile ulusal ve uluslararası pazarlara açılarak rakiplerinin bir adım önünde olacaklar.
Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, 2017 mobilya trendlerinin MODEKO'da belirleneceğini söyledi. İşleyen "Ulusal ve uluslararası tanıtım ve yer tahsis çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor.
Organizasyonumuz başladığında katılımcılarımızın birbirinden özgün stantları göz kamaştıracak güzellikte olacak. Klasik ve modern mobilyalar, modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları gruplarındaki ürün ve hizmetleri 5 gün boyunca sergilenecek" dedi.

TAM DESTEK VAR

Hedef pazar olarak belirlenen başta Suudi Arabistan, Lübnan, Filistin, Cezayir, Dubai, Kazakistan, Azerbaycan, Mısır ve Irak olmak üzere 30 ülkenin yoğunlukta olduğu sektör temsilcilerinin fuar kapsamında İzmir'de ağırlanması için özel program hazırlığı devam ediyor. Yapılacak organizasyon kapsamında iç piyasadaki alım heyetlerinin de fuarı ziyaret etmesi sağlanacak. Yerli üreticinin hak ettiği yere ulaşması için fuar, Ekonomi Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Karabağlar Belediyesi, İzmir Mobilyacılar Odası ile sektörün önde gelen kuruluşları tarafından destekleniyor.
MODEKO 28. İzmir Mobilya Fuarı, 1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleşecek.
Fuar ilk dört gün 11.00- 19.00 saatleri arasında son gün ise 18.00'a kadar ziyaret edilebilecek.
Kent içinden fuar alanına kolay ve konforlu bir ulaşım için özel servislerle ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacak.

ÇEVRENİN İÇİNE ETMEK

Bayraklı Sakarya Caddesi'nde çekilen bu fotoğraf, 'çevrenin içine etmek' tabirinin sanırım böyle vurdumduymaz ve görgüsüzler için söylenmiş olduğunu gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA