• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Otelde sır dolu ölümün ardında FETÖ mü var? YUNUS KARAKAYA

Otelde sır dolu ölümün ardında FETÖ mü var?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.04.2017, 00:00

2010 yılında Çeşme'de, Galatasaray Üniversitesi öğrencisi Arzu Çubukçu'nun kadınlara özel havuzda ölü bulunmasıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

25 yaşındaki üniversite öğrencisi Arzu Çubukçu'nun ölümünün arkasındaki sır perdesi yıllar sonra aralanmaya başladı. Görgü tanıklarının iddialarına göre genç kızı ölüme götüren olay şöyle yaşandı: Yüzen iki kadının havuzdan çıkmasından sonra Arzu Çubukçu 30 dakika boyunca havuzda tek başına kaldı. Otel görevlileri kadınlara özel olan 250 metrekarelik genişlikte ve 1.60 metre derinlikte olan havuzda, Arzu Çubukçu'nun cansız bedenini görünce durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Otele giden ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. İzmir Adli Tıp Kurumu genç kızın suda boğulma sonucunda öldüğü yönünde rapor verdi.Yıllar sonra Beyaz TV'de yayınlanan Yalçın Abi programına bağlanan bazı görgü tanıkları şok iddialarda bulundu.
Lüks otelin havuzunda ölü bulunan üniversiteli Arzu Çubukçu'nun otopsisi yeniden yapılınca cinayet şüphesi ortaya çıktı.
Genç kızın otelde bir olaya şahit olup bundan dolayı öldürüldüğünü ileri süren Avukat Hüsnü Tuna, olayın peşini bırakmayacağını belirtirken, soruşturmayı yürüten savcı ve jandarma mensuplarının FETÖ'den tutuklanmaları, olaya yeni bir boyut getirdi.
Beyaz TV'de yayınlanan Yalçın Abi programında canlı yayına bağlanan tanıklar, cinayet itirafında bulunurken, genç kızın avukatı Hüsnü Tuna; "Arzu havuz başında arkadan ağzı kapatılarak öldürülmüş ve kafası havuzun içine bastırılarak cinayet işlenmiştir" dedi.
Haremlik selamlık otelde, kadınların ayrı yüzdüğü havuzda çok iyi yüzme bilen Arzu Çubukçu'nun şüpheli ölümünü soruşturan savcının FETÖ'den tutuklandığı, olayı yürüten jandarma mensuplarının da yine aynı örgütten içeri atıldığı ortaya çıktı.
Yalçın Abi programında Yalçın Çakır'a bağlanan Avukat Hüsnü Tuna;
"Arzu'nun ikinci otopsisinde sırtında ve yüzünde yaralar olduğu tespit edildi.
Oysa genç kızın ölmeden hemen önce çektiği kendi fotoğraflarında söz konusu vücut bölgelerinin sapasağlam olduğu belirlendi. dedi.
Genç kızın otelde bir olaya şahit olup bundan dolayı öldürüldüğünü ileri süren Avukat Hüsnü Tuna, olayın peşini bırakmayacağını belirtirken, soruşturmayı yürüten savcı ve jandarma mensuplarının FETÖ'den tutuklanmaları, olaya yeni bir boyut getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA