• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ahmet Hakan’a göre FETÖ kriteri YUNUS KARAKAYA

Ahmet Hakan’a göre FETÖ kriteri

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.07.2017, 00:00

Sen çok yaşa iyi mi Ahmet Hakan?
Aslında senden iyi tiyatrocu olurmuş.
İnsanları güldürmekte üstüne yok maşallah.
Biliyorsunuz CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in FETÖ ile çektirdiği fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Eren Erdem'i aklamak ve savunmak ise Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan'a düştü?
Eren Erdem'in FETÖ'cü olamayacağını savunan Ahmet Hakan, gerekçe olarak ise "Tek bir konuda zerre ödün vermezler:
Sigara! Öyle sigara düşmanıdırlar ki... Sigara içen herhangi birinin FETÖ'nün herhangi bir örgütlenmesinde bir saniye bile durması imkânsızdır" diyor.
Yani sigara içenler FETÖ mensubu olamazmış.
"Amaca giden her yol mubahtır" diyen terör örgütü lideri FETÖ sigaraya mı izin vermeyecek?

***

Kardeşim sen muhafazakâr bir kuşaktan gelmene rağmen, sırf patronlarına şirin görünmek için Ramazan'da bile içki içen birisi değil misin?
Senin Ramazan'da içki içmeni eleştirenlere, 'Kime ne' diye cevap vermeni unutmadık.
"Sevgili Ahmet, ikimiz de sonradan görme çocuklarız, birbirimizi kırmayalım" başlıklı yazısında Ertuğrul Özkök aynen şu ifadelere yer vermişti:
"İkimiz de iyi şarabı 40'lı yaşlarımızdan sonra tattık."

ÜLKE BÖLÜNDÜ MÜ ERTUĞRUL ÖZKÖK?

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün, dünkü yazısında terör örgütü FETÖ'ye nasıl arka çıktığı haberini gazetemizde okuyunca şöyle bir arşivi karıştırdım.
Mesela 14 Şubat 2013 tarihinde "Bugünden itibaren, Türklüğümden vazgeçiyorum" diye yazmıştı.
Acaba hala bu sözünün arkasında mı?
Sözünün arkasındaysa Türklüğünden vazgeçti mi?
Hürriyet'in eski yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, bir yazısında referandumdan 'evet' çıkması halinde ülkenin bölüneceğini iddia etmişti.
"Evet" çıktı ve ülke hala dimdik ayakta bilmem farkında mısın Ertuğrul Özkök? Nasrettin Hoca'nın dediği gibi "Hangi bir yanınızı düzeltelim."

CHP'NİN YENİ HEDEFİ BAROLAR BİRLİĞİ Mİ?

CHP ile Türkiye Barolar Birliği arasına "kara kedi" girdi. CHP'liler "Adalet" yürüşüne Türkiye Barolar Birliği ve Barolardan beklediği desteği bulamayınca adeta küplere bindi.
Bir zamanlar CHP Genel Başkan adaylığı için ismi geçen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yürüyüşü neden desteklemediklerini ve katılmadıklarına dair gayet mantıklı bir açıklama yaptı.
Sözde "Adalet" yürüyüşünü siyasi parti faaliyeti olarak gördüğünü dile getiren Feyzioğlu "Fakat yargının en üstünde yer alan kurumlardan biri olan Türkiye Barolar Birliği'nin, bir siyasi parti faaliyetine katılması doğru olmaz" derken, toplumun zarar göreceğinin de altını çiziyor.

KİM BU ATATÜRK DÜŞMANLARI?

Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'da "Atatürk düşmanlarıyla yürüyemem" diyerek CHP'de farklı bir tartışmanın fitilini ateşledi.
Kocasakal, yürüyüşte yer alan bazı isimlerin ülkenin bölünmez bütünlüğü ile sorunu olduğuna dikkat çekerek, Cumhuriyetle ve Atatürk'le sorunu olanlarla, emperyalizmin işbirlikçiliğini yapanlarla yürümem" dedi.
Kocasakal'ın "Oraya gelen bir takım insanların kim olduğu, ne olduğu daha önceden Atatürk ile ilgili neler söylediğini bilmiyor muyuz?
Aptal mı herkes?" sözleriyle kimleri kast ettiği belli ama, gerisini CHP'liler düşünsün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA