• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Ajda'nın Alaçatı ziyaretine iade-i ziyaretim "İstanbul kaçamağı"

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.10.2010, 00:00
Semiramis'in doğumgünü için gittiğim İstanbul'da dolu dolu birkaç gün yaşadım

Geçtiğimiz perşembe son sürat İstanbul'a geçtim. Havaalanından Ajda'm beni aldırttı, direkt evine geçtik. Çünkü canım arkadaşım Semiramis'in yaşgünü idi. Ajda da kardeşine muhteşem yemekler yaptırıp sürpriz bir parti hazırlamıştı. Biz de kapıda göründüğümüzde Semiramis çığlık çığlığa karşıladı. Oya (Germen), İsmail Akkaya, Günay ve eşi Cin Kapancı, Murat Bozoğlu o kadar samimi, candan geçti ki tabii ki evde olunca daha değişik oluyor bu tarz geceler. Bol bol özlem giderdik, bol bol müzik dinledik, bol bol da Ajda'nın muhteşem yemek mönüsünden faydalandık.
Ertesi gün yine Ajda'mla buluşup önümüzdeki günlerde size müjdeleyeceğim iş projemizi konuştuk, ilerlettik.

NOSTALJİ NOSTALJİ...
Oradan çıkıp bu kez apayrı bir eğlenceye gitmek için Les Ottomans'a uğradık. Hemen karşısında sokağın içinde açılan Astoria'ya geçtik. Astoria, benim çok yıl evvel işlettiğim hani geçenlerde röportajında size bahsettiğimiz Sibel Can'ın ilk çıktığı gece kulübünün adıydı. Oranın solisti de Serpil Benay'dı. Muazzam bir çalışma yapmıştık 3 sene boyunca. Şimdiki Astoria'da da solist yine Serpil. Çok duygulandık çünkü bir tek Sibel'le ben eksiktim orada. Sazlar muhteşem, hatta dev saz üstadı Coşkun Erdem bile orada. Serpil döktürdü tabii... Bu arada arkadaşlarım Nur Yerlitaş ve Ajda da tabii ki coşup bir iki eser seslendiriverdiler. Oradan çıkışta Nur durur mu, "Şu İzzet'e bir uğrayalım da hatrını soralım" dediğinde saat 01.00'i gösteriyordu. Tabii nahide'ye gidildi. Benim medarı iftiharım Ahsen Gönülce kapılarda karşıladı bizi, Kızılderili kostümüyle. Gecenin yıldızları arasında Nur'un sarı Hermes'i parlıyordu.

Buz revüsünü kaçırmayın!
Soluğu İstanbul'u kasıp kavuran Disneyland'ın sevilen karakterlerinden oluşan nefis Buz Revüsü'ne gittik. Sahibi Kemal Gürkaynak bizi popcornlarla ağırladı. Harika iki saat geçirdik. Çocukların coşkusu görülmeye değerdi. Gösteri ciddi anlamda çok renkli ve güzel. Bugünlerde İzmir'e gelecek olan bu gösteriyi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI